lauantai 04. huhtikuun 2020

5x asioita jotka ilahduttavat just nyt

frifun1

1. Tuoreet kukat. Kotona oleilu yleivöityy potenssiin kolme kun keittiön pöydällä nököttää nippu kukkia! Mun vakiokimppu on lähiruokakaupasta vähän päälle 3e maksava neilikkakimppu, joka kestää kauniina helposti kaksikin viikkoa. (Pro tip: Vaihda vesi parin päivän välein ja leikkaa neilikoihin veden vaihdon yhteydessä uudet vinot imupinnat.)

frifun2

2. Pianon soitto. Viime aikoina olen innostunut soittamaan Ultimate Guitarista kaikkea mahdollista tuttua mikä vaan listalta silmiin hyppää. Siellä on suurimmassa osassa just mun tarpeeseen sopivasti aseteltu lyriikoiden päälle soinnut (oon aina ollut huono soittamaan nuoteista..), joten tykkään soitella sointuja ja laulaa heiveröisellä peruskoulun kuoron altto-äänelläni kappaleita ja olla turvallisesti neljän seinän sisällä oman elämäni artisti 😄 Tämänhetkinen suosikkini on Billie Eilishin Bond-tunnari No Time To Die. (Ja mun puolustukseksi, nuo teippinuottimerkinnät on poikaystävää eikä mua varten!)

3. Lottovoitot. Vietiin pieni nippu jääkaapin oveen unohtuneita lottokuponkeja tarkistettavaksi ja netottiin niistä yhteensä 25 euroa! Kiitos Veikkaus kun tarjosit meidän tortillaillan.

frifun3

4. Baby Yoda -paita. Tiedän, että tämänhetkisessä maailman- ja talouden tilanteessa uudet vaatteet on prio Ö, mutta Baby Yoda on mun spirit animal.

5. Kukkakaali-linssisalaatti. Bongasin IG:stä itseni mainittuna erääseen storyyn, jossa oli kokattu mun blogin ohjeen mukaan kukkakaali-linssisalaattia ja siitä innostuneena tuli tehtyä itsekin salaattia iso kulhollinen jääkaappiin. Onni oli kun sai ottaa työevääksi mama’s vegetable noodles -pussin sijaan rasiallisen tuota salaattia! (Tosin niistä nuudeleista sai syyttää ihan vaan omaa laiskuutta, ei täällä nyt onneksi vielä ihan niin dramaattisilla eväillä eletä.)

frifun4

Iloa viikonloppuun!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “5x asioita jotka ilahduttavat just nyt”

 1. Avatar Emma sanoo:

  Toi tpaita on niiin söpö <3

 2. Avatar Maija sanoo:

  Pienet ilot on parhaita iloja! Neilikat on kauniita!

 3. Avatar Pinja sanoo:

  Nyt parin vuoden seurannan jälkeen uskaltaudun laittamaan kommenttia, kun oli ihan pakko kysyä, että mostä tuommoisen Yoda paidan saa? Tahtoo heti!!

 4. Avatar Elina sanoo:

  Tuo kukkakaalisalaatti on mun bravuuri! Ihan törkeen hyvää, ja ihan parasta kun sitä voi syödä just koko viikon ilman että se pahemmin nuhjaantuu tai pahenee <3

  • ia ia sanoo:

   Joo se kyllä pysyy pitkään hyvänä! Mun makuun siitä meinaa tulla vaan aina jotenkin melko hapanta punasipulinkin vuoksi, teetkö tismalleen tuolla reseptillä vai onko sulla jakaa jotain omaa twistiä siihen? :)

 5. Avatar Mimmi sanoo:

  Tuo baby yoda -paita on täydellinen! :D Mistä löysit? Mää aloin virkkaamaan vauva yodaa. Tuli mieleen sun vuosien takainen amigurumi-postaus.

  • ia ia sanoo:

   Se on kyllä maailman söpöin :D H&M:lta löytyi! Haha voi eiii mä muistan kans ne amigurumit :D Katsotaan jos tässä lomautushommiksi menee niin vois olla itselläkin aikaa kaivaa jämälankalaatikko taas esiin!

 6. Avatar Laura sanoo:

  Ai että! Tuo salaattiohje pomppaa mieleen säännöllisesti ja nyt vihdoin se menee toteutukseen. Tosin linssien kohdalla näytti kahdessa kaupassa tyhjää, onkohan syynä korona-haaliminen vai trendisalaatti? :DDd

  • ia ia sanoo:

   Haha, vahvasti veikkaan että ihan yleinen koronakokkailu lienee kyseessä :D Saitko testattua, mitä tykkäsit salaatista?

Kommentoi