tiistai 21. huhtikuun 2020

10x arkihetki

Mä mietin ja mietin että miten saisin paketoitua nätisti ja mielenkiintoisesti 10 satunnaista kuvaa: Tekiskö samansävyisistä kuvista jonkun söpön kollaasin? Tai keksisi jonkun teeman, jonka ympärille kaikki vois näppärästi sitoa? Mutta en keksinyt. Tässä siis kymmenen kuvaa, kalakeitosta kirjakauppaan. Ihan vaan muuten vaan.

rndms2

1. Harmitti kun tekemäni marjapiiras jäi keskeltä raa’aksi. Mutta raakuudesta huolimatta se katosi parempiin suihin jääkaapista pariin päivään, ilmeisesti sokerin ja kermaviiliseoksen määrä kompensoi muita puutteita.

rndms7

2. Nappasin kuvan kauniista iltataivaasta ennen kuin tajusin, että niin oli napannut 90 % instassa seuraamistani tyypeistäkin… No mutta tässä teidänkin verkkokalvoille variaatio nr. 78 aiheesta ”auringonlasku aiheutti kivanvärisen taivaan”.

rndms6

3. Pääsiäisen asu, jossa majailin aika lailla 5 vuorokautta putkeen, eli huppari ja kotitrikoot. Just semmoset superkorkeavyötäröiset ja tiukat, jotta voit piilottaa masun sinne vyötärön sisään mutta joissa sulla on kuitenkin semmonen semi fitness fit fit -olo, vaikka ainoa aktiviteetti jota harrastat on sohvalla makaaminen. Kömmin sentään sieltä sohvanpohjalta Tokmanniin hakemaan tuota kangaskassissa pilkottavaa koria.

rndms4

4. Lasi hajosi semmoiseen kellonaikaan ettei kumpikaan jaksettu tehdä sille mitään. Pystytettiin kuitenkin danger! -kyltti, että muistetaan a. varoa ja b. siivota siruja seuraavana aamuna.

rndms3

5. Parhaan kalakeiton salaisuus? Purnukallinen juoksevaa Koskenlaskijaa.

idrndms5

6. Halusin kovasti kivan treffi-illan, joten ravintoloiden ollessa kiinni päädyttiin tilaamaan vähän liian hintavasta nepalilaisesta annokset kotiin ja katettiin ihan oma ravintolapöytämme. Tilasin vielä ylimääräiset naan-leivätkin. Zero regrets! Vielä kun ravintolaillallisen jälkeen oli valmiiksi kahden metrin päässä omasta sohvasta, ai että.

rndms9

7. Taisin naurahtaa ääneen noille kirjakaupan etualalle asetelluille ”Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan” ja ”kaikki menee päin h*lvettiä” -riveille, tuskin oli ikkunaan päätyminen olosuhteisiin nähden sattumaa 😄

rndms10

8. Yksi puhelimeen tallentunut aamuaurinko! Näitä tuskin tullaan vähään aikaan näkemään, alkaa aurinko taas nousta semmoiseen aikaan että mun unirytmillä ollaan vielä tiukasti peiton mutkassa.

rndms11

9. Siinä se on niin polleena kun sai aikaiseksi tehdä Youtube-videon mukana puolen tunnin kotitreenin, että piti oikein kuvakin ottaa! Ne olikin sitten ekat lihaskuntoliikkeet varmaan vuoteen, ja seuraavana päivänä oli liikkuvuus sen mukaistakin.

rndms12

10. Sen urheilusuorituksen jälkeen halusin tehdä vielä teemaan sopivan iltapalankin, eli puuroa. Oli myöskin ekat mikropuurot varmaan siihen vuoteen kun unohdin kytätä räjähdysvaaraa.. No pelastin mä siitä 5 ruokalusikallista, joihin sekoitin jäisiä mustikoita. Ja sitten vedin neljä juustohapankorppua siihen vielä päälle.


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “10x arkihetki”

 1. Laura sanoo:

  Kommentoin varmasti samalla tavalla jokaiseen postaukseen, mutta vitsit onpa kiva lukea näitä kuulumispostauksia! :)

 2. Karita sanoo:

  Oi apua, mä onnistuin ensin lukemaan että parhaan kalakeiton salaisuus on ”purnukallinen juoksevaa Koskenkorvaa” 😅😂 Taitaa eristäminen tehdä temppunsa..

 3. Elina sanoo:

  Olipa kiva postaus 😊 Ei aina tarvii olla tarkkaan mietittyä teemaa! Ja SOS minäkin oon ihan täysin ton puuron räjähdysvaaran! Siis se puuron kaapiminen siitä mikrolautaselta on jotain niin hirveetä 😅

  • ia sanoo:

   Ihana kuulla jos tykkäsit! Jep, siis et usko sitä kirosanojen määrää kun mikron avasin… Saman tien koko mikrolautanen tiskialtaaseen 😅

 4. airi sanoo:

  tässä postauksessa on jotain historiallista..eka kuva sinusta otsatukka ylhäällä 😁

 5. ida ihana sanoo:

  Kiitos, tämä oli taas tosi kiva postaus!:) Toi piirakka ja kalakeitto näyttää kyllä niin herkullisilta!!
  Ja tunnistin itseni tuosta puuräjähdyksestä… Olen huomannut, että liedellä keittely on mulle turvallisempaa, ja kun aikaa ei muka ole, teen voi leivät tai syön muroja/mysliä suosiolla :DD
  Ihanaa aurinkoista päivää ja viikonloppua!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • ia sanoo:

   Kiitos kivasta kommentista, kiva kuulla että tykkäsit! Hehe joo, ehkä se perinteinen kattila olis turvallisin puuronkeittovaihtoehto :D

Kommentoi