keskiviikko 29. huhtikuun 2020

29 kysymystä ja vastausta

Ongelma : No tässä ois jonkinnäköset päivän riepu -kuvat mutta mitä mää tänne väliin kirjoitan?

Ratkaisu : Vanhat kunnon blogikiertokyselyt! Tämä löytyi alun perin Saran blogista.

mokkahame2

1. Koko nimi ja mistä se tulee? 

Juulia Karoliina. Ei kyllä mitään tietoa mistä se tulee, mutta sen tiedän että musta oli hyvin lähellä tulla Tiia Maria.

2. Pituus?

162 cm.

3. Mitä katson tv:stä juuri nyt?

Aloitin pari päivää Netflixistä sarjan nimeltä After Life. Pääosaa näyttelee sarjan käsikirjoittanut ja ohjannut Ricky Gervais, joka kyllä tyyppinä saletisti jakaa mielipiteitä. Mä oon sitä mieltä, että brittiversio Officesta on se ainoa oikea versio, ja Ricky Gervais on best, siksi oon menossa jo toisella kaudella! (Tosin kummassakin kaudessa on vain 6 x 30 min jaksoa, joten tästäpä suhteellisen iisi musta komedia ahmittavaksi.)

4. Julkkisihastus?

Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch, Matt Bomer, Lauri Tilkanen… Miks nää tulee ku buranat apteekin hyllyltä??

5. Haaveesi?

Elää elämä niin, että olen onnellinen.

6. Puhelimen taustakuva?

Semmoista sinistä marmorikiehkuraa. Vaihdoin sen edellisestä (aurinkoinen rantakuva Kreikasta) siksi, koska mun panssarilasi pasahti säpäleiksi, ja sisäinen mcGyverini korjasi asian vaihtamalla taustakuvan sellaiseen, jota katsellessa ne halkeamat ei näy niin helposti!

7. Pisin parisuhde?

13 vuotta.

8. Silmien- ja hiusten väri?

Silmät on siniharmaat (haluaisin luokitella ne harmaiksi koska olisin special snowflake joka kuuluu johonkin 3 %:iin väestöstä jolla on harmaat silmät, mutta ehkä nämä nyt on ennemmikin jotain epämääräistä sinistä). Hiukset oli luonnollisenväriset viimeksi varmaan yläasteella, mutta jotain vaaleanruskeaa ainakin juurikasvun perusteella veikkaisin.

9. Lempiruoka?

Uunilohi perunamuusin kanssa, semmonen hyvä vaalea kastike, vähän maissia siinä sivussa, tuore vaalea leipä voilla ja juustolla kylkeen ja lasi valkkaria.

10. Lempilaulaja?

Salaa fanitan Billie Eilishia.

11. Lempielokuva?

Amélie. Ainoa elokuva, jonka oon nähnyt enemmän kuin 2 kertaa. Tosin The Intouchables sykähdytti myös sen verran lujaa että se on jäänyt mieleen!

12. Surullisin biisi, jonka tiedät?

Varpunen Jouluaamuna, tämän muistan olleen ensimmäinen kappale joka sai pikku-Juulian itkemään :D

13. Ensisuudelma?

14-vuotiaana rippikouluikäisenä silloisen ”poikaystävän” kanssa. Suhde kesti varmaan 2 kuukautta. ”Suudelmassa” oli paljon kieltä, muuta mainittavaa siinä ei tainnut olla.

14. Oletko koskaan menettänyt ketään?

Menetin kaksi isovanhempaani, kun olin 9-vuotias. Myöhemmin olen menettänyt myös toiset kaksi.

15. Horoskooppimerkki?

Neitsyt. Horoskoopin mukaan mun pitäis olla järjestelmällinen ja pikkutarkka, mutta mä oon sitä vain lähinnä teoriassa. Tykkään listata ja kategorisoida, mutta jos asuisin yksin, niin siivoaisin varmaan vasta pakon edessä kerran kuukaudessa enkä ikinä petaisi sänkyäni…

16. Paras juttu ikinä?

Baby Yoda.

17. Surkein juttu ikinä?

Se, kun tiskaat jotain käsin, laitat sen kuivumaan yläkaappiin ja vesi valuu kättä pitkin kynärvarteen asti.

18. Kuinka monta lasta haluaisit?

Kaksi, että niillä olis aina toisensa.

mokkahame1

19. Lempilaji?

Kaikkia koordinoituja ryhmälajeja on tosi hypnoottista katsoa, kuten taitouinti ja ryhmävoimistelu!

20. Suurin pelko?

Hmm.. Ehkä se, että sitten joskus kun mietin elettyä elämää taaksepäin mietin, että ei tämän olisikaan kuulunut mennä näin.

21. Epäsuosittu mielipide?

The Lord of the Rings ei ole hyvä elokuvasaaga.

22. Syntymäkaupunki?

Kajaani. Not gonna say it, not gonna say it, not gonna say it… KOLOMEN JIIN KAJJJAANI. I said it.

23. Mikä inspiroi juuri nyt?

Ne kaksi Marie Kondon kirjaa jotka juuri luin. Mä oon siis teorian tasolla järjestänyt koko asunnon lattiasta kattoon, enää se pikkujuttu nimeltä toteutus puuttuu!

24. Addiktio?

Kahvi ja suklaa. Mieluiten yhdessä nautittuna.

25. Mitä odotat?

Sitä, että tämä poikkeustila olisi pian ohi, ja voisin mennä moikkaamaan perhettä pohjoiseen, nähdä ystäviä, käydä ehkä tämän vuoden puolella poikaystävän kanssa vielä jossain Suomen rajojen ulkopuolella reissussa… Vaikka edes Tallinnassa jonkin mini-spa-kylpyläreissun verran.

26. Unelmaduuni?

Tuntuu että oon jotenkin huono ihminen, kun en osaa sanoa. Jotain, jossa saa käyttää luovutta mutta jossa on kuitenkin rutiineja. Jotain, että töihin lähtiessä ei ketuta, ja jotain, jonka voi jättää hyvillä mielin työpäivän jälkeen taakseen.

27. Harrastukset?

Bujoilu ja kaikki sen lieveilmiöt, pianon soitto.

28. Biisi, jota kuuntelen tällä hetkellä?

Doja Catin Boss Bitch on tämän hetken paras lenkkibiisi :D

29. Milloin olet viimeksi itkenyt?

Nauroin pari iltaa sitten niin lujaa, että se muuttui jo itkuksi. Tiiättekö semmoinen ihan hillitön nauruitkuhepuli jota ei vaan saa loppumaan! Se lähti siitä, kun puhuttiin poikaystävän kanssa kummankin unen syvyydestä. Siinä, missä poikaystävän unisykli menee semmoista tasaista kevyt uni – REM – kevyt uni – vähän hereillä – REM – hetken syvää unta – kevyt uni -sahalaitaa, niin mun unikaava on kevyt un–KOOOOOOOOOOOOMA.

mokkahame3


Saatat pitää myös näistä:

24 Responses to “29 kysymystä ja vastausta”

 1. M. sanoo:

  13 vuotta??? Huh! Vau ja hatunnosto! Olisi joskus kiva kuulla pitkän parisuhteen salaisuuksia, vaikka tietysti ymmärrän jos haluat pitää kumppanin poissa blogista :)

  • ia sanoo:

   En ole samassa parisuhteessa enää, ja muutenkin olen aika yksityinen näiden asioiden kanssa :) Ihanaa kevättä! 🌸

 2. Minna sanoo:

  Van tiesikkö, että Kajjaani on ennää kahella jiillä, ku Jojensuu vei yhen?

  (Tämän laatuvitsin tarjosi viime talvena VR:n konduktööri kuulutellessaan Kajjaaniin saapumista. Naurattaa vieläkin.)

 3. Tulina sanoo:

  Aluksi luin, että ”kaikkia koordinoituja ryhmähaleja” ja olin vähän hämmentynyt. x)

  Mutta ihana kun bloggaat. Huomaan ilahtuvani juuri sun postauksista kaikkein eniten blogosfäärissä.

  • ia sanoo:

   Haha, se vois olla laji jossa mullakin vois olla tulevaisuus 😂 Kiitos, et usko miten hyvä mieli mulla tuli sun kommentista ❤️

 4. Tii sanoo:

  Täällä toinen melkein Tiia Mariaksi päätynyt!Mulle jäi etunimi kuitenkin toistennimien muuttuessa muiksi :)

 5. Minna sanoo:

  Eiii Varpunen jouluaamuna saa mutkin aina itkemään! 😭

 6. Saija sanoo:

  Sun postaukset on ihan huippuja! Jos pitäis joku hyvä puoli koronasta keksiä kaikkien lomautusten ja kurjuuden keskeltä, se on se et sä oot ehtiny bloggaamaan enemmän!

  • ia sanoo:

   Haha, no jotain hyvää sentään 😄 Ei mutta tottahan se on, kyllä mä nautin kun saa aikaiseksi tänne pitkästä aikaa vähän tiheämmällä tahdilla sisältöä :)

 7. Salla sanoo:

  Komppaan Tulinaa: sun blogia palaan lukemaan aina uudelleen, vaikka muutoin blogien selailu on vähän jäänyt. Ihanasti olet säilyttänyt aitouden näissä teksteissä, sulla on innostavia ja inspiroivia juttuja ja joka kerta täällä käydessä tulee hyvälle mielelle :) <3

  Ihanaa toukokuuta sinne!

  T: Salla

  • ia sanoo:

   Mä en kestä teitä ❤️ Pitäis kirjoittaa nämä ihanat kommentit ylös ja lukea aina jos meinaa usko loppua! Ihanaa toukokuuta sinnekin🥰

 8. marjaaana sanoo:

  Tosi kiva lukea tätä! Nää listaukset on aina ihan parhaita. Jäin vain miettii, ootko oikeasti käyny riparin 13-vuotiaana??

  • ia sanoo:

   Apua en kyllä miettinyt tätä sen pidemmälle kuin että mulla on syksyllä synttärit ja eikö ripari käydä yleensä 14-vuotiaana, niin olin sinä riparikesänä 13-vuotias? Vai menikö ihan vihkoon :D

 9. Laura sanoo:

  Ihana old school-postaus! Tuli ihan mieleen joku vuosi 2010 ja blogien maratonpitkät kysymyspostaukset, ai että. Kiitos kun päivität blogia, piristää huimasti!

  • ia sanoo:

   Aii että, ne oli kyllä klassikkokamaa 😄 Kiitos itsellesi, mua piristää nää kommentit ihan huimasti ❤️

 10. höpö sanoo:

  Vielä kamalampaa kuin tiskiveden valuminen kyynärpäähän on se, kun tiskaat ah niin trendikkäässä valtavahihaisessa (ja muutoinkin valtavan kokoisessa) collegessa. Tilaa sille talouden isoimmalle kattilalle on vain kaapin ylähyllyllä ja veden matka jatkuu paidan sisällä kyynärpäästä vielä eteenpäin kainalon kautta kylkeen saakka. Ja tietenkin kuuma vesi on tällä reissulla jo ihan kylmää siellä kainalon kohdalla! Muutamaan kertaan ennen tiskikoneen hankkimista mietin jo oikeasti tonkivani varastosta ranteisiin tulevat hikinauhat tiskivarusteiksi. Ihan varmasti olisi löytynyt jostain miehen ”en mä näitä raaski heittää pois” -tilpehöörilaatikosta, varmaan jollain urheilumerkin logolla varustettuna.

  • ia sanoo:

   Hahah, mä niin tunsin kehossani sen vaeltavan vesinoron tätä lukiessa! Tuohan olis aivan niksi-Pirkka -levelin ratkaisu, mä nyt suorastaan vaadin sua penkomaan sen tilpehöörilaatikon ja testaamaan :D (Ja lähettämään idean sinne niksi-Pirkkaan!! Eiks siellä joku kuukauden niksi saa rahaa tai lahjakortin..? 😂)

Kommentoi