tiistai 19. toukokuun 2020

”kesä”lomaviikon aktiviteetteja

Mulla alkoi kesäloma! Tai siis yksi kesälomaviikko, kolme muuta on sitten jossain tulevaisuudessa. Toivottavasti ajankohdassa, jolloin ekana kesälomapäivänä sua ei tervehdi partsilta lumisade… Mutta alkaneen lomapätkän kunniaksi olen kerennyt puuhailla kuitenkin kaikkea kivaa, kuten:

rnddmsc3

Eka ulkojätski. Mä olin päättänyt, että kesälomaan kuuluu ulkojätski, vaikka se pitäisi nauttia hyhmäisessä tuulessa pahaenteisten pilvien alla. Ja juuri niinhän se nautittiinkin, mutta tulipahan nautittua! Minttusuklaa on ikilemppari. Ja sen suklaan kuuluu olla nimenomaan tuommoisina hippuina, eikä minään kastikkeena.

rnddmsc2

Tyttöjen leffailta. Ensin poppailtiin kattilallinen poppareita ja sitten etsittiin varmaan tunnin verran leffaa katsottavaksi. Lopulta päädyttiin katsomaan uusimmat Tempparit ruutuplussasta… No mutta, aamuyöllä telkkarista tuli vielä Titanic, joten katsottiin sitten sitä! (Samalla, kun yksi oli koukuttuneena palapeliin 😄)

rnddms4

Sisustusjuttuja. Makkarin ja eteisen välinen seinäpätkä on ammottanut häiritsevästi tyhjyyttään, ja vihdoin päätin tehdä asialle jotain. Koska samassa huoneessa (tämähän on tämä perinteinen kaksion ruokailutila-olohuonehybridi) on seinillä jo tauluja ja makramee, niin halusin tälle seinäpätkälle jotain muuta. H&M Homesta löytyneet bambupeilit passasi tyhjään koloon just hyvin! Kävin vielä kattelemassa jotain kivaa roikkuvaa amppelijutskaa parvekkeelle, joka tosin varmaan täytyy täyttää jollain tekoheinällä, kun en usko saavani pidettyä hengissä paahteisella parvekkeella yhtään mitään muovia elollisempaa.

rnddmsc1

Terveellisempien ruokien kokeileminen. Teki mieli mozzarellapizzaa, niin kokeilin sen sijasta ympätä saman makumaailman kesäkurpitsakiekkojen päälle. Leikkasin kesäkurpitsan n. sormenpaksuisiksi kiekoiksi, sivelin molemmat puolet oliiviöljyllä (johon oli sekoitettu suolaa ja pippuria), sitten laitoin pienen lusikallisen Muttin pizzakastiketta päälle, vähän tuoretta basilikaa sekä lopuksi mozzarellaraastetta. Näistä tuli yllättävän hyviä, teen taatusti pizzanhimoon toistekin!

Loppuviikon agendassa olisi ainakin saada koottua lipasto jonka vihdoin ostin. Saas nähdä minkälainen hermojenmenetysepisodi siitä tulee…

Kivaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “”kesä”lomaviikon aktiviteetteja”

 1. Avatar smagardi sanoo:

  Noi kesäkurpitsakiekkopitsahommelit kuulostaa hyviltä, pitääkin testata! <3__<3

 2. Avatar Maija sanoo:

  Mukavaa lomaviikkoa! Toooivotaan, että lämpenee! Noita kesäkurpitsakiekkoja pitää kokeilla 😊

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Toivottavasti kerkeiäis olla vähän parempaa luvassa kuin tuota räntää 😅 Kerro sit jos päädyt kokeilemaan kesäkurpitsakiekkoja!

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Hyvä vinkki nuo kesäkurpitsapitsat, menee testiin!

 4. Avatar ida ihana sanoo:

  Olipa taas ihanan pirteä ja inspiroiva postaus!!:) Todella kiva, miten olet osannut keksiä kaikkea kivaa tähänkin lomaviikkoon tyttöjen leffaillasta ulkojätskien nauttimiseen (ihan parasta!) ja innostunut uudesta. Mun blogissa on muuten nyt muutamia leffavinkkejä, jos näitä sadepäiviä vielä lomalla tulee ;)
  Näistä sun postauksista tulee aina hyvä mieli <3
  Kiitos ja mukavaa loman jatkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 5. Avatar Emma sanoo:

  Voi että noi kesäkurpitsa kiekot on söpöt!!!

Kommentoi