torstai 21. toukokuu 2020

eilinen vs tänään

Eilisen aktiviteetti: Samalla, kun poikaystävä kokosi vihdoin ostamaani lipastoa (testattu on, että tässä taloudessa huonekalujen kasaaminen toimii parhaiten siten, että minä en ole läsnä 😅), olin hinkkaamassa meidän saunaa. Siellä on nimittäin punainen läikkä seinässä siinä kohtaa missä mä yleensä istun punaisine hiuksineni, joista valuu varsinkin värjäystä seuraavina pesukertoina punaista väriä. Hinkkasin keuhkoja kirvelevän vahvalla Tolu-liuoksella sitä saakelin seinää tasan yhtä kauan, kuin sen lipaston kokoaminen kesti. Mitä opin? 1. Mikä tahansa tahra lähtee kun jaksat hinkata sitä kolme tuntia, 2. en enää ikinä mene saunaan ilman pyyhettä päässä.

Eilisen päivän look: collegeshortsit, urheilurintsikat ja ystävältä läppälahjaksi saatu the penetrators -t-paita. Tukka puoliksi nutturalla, puoliksi niskaan valuneena ja täynnä Tolu-vaahtoroiskeita.

kalliokierros5

kallioreissu7

Tämän päivän aktiviteetti: Aurinkoisen ja lämpimän helatorstain kunniaksi lähdettiin seikkailemaan vanhoille kotikulmille. Käytiin meidän vanhassa lähikaupassa, tsekkailtiin Vaasankadulta mitkä liikkeet olivat lähteneet pois ja mitä on tullut tilalle. Syötiin Dallapénpuistossa mäkkieväitä, kauhisteltiin yhä edelleen Hesarilla jatkuvaa tietyötä. Käveltiin Tokoinrantaa pitkin jonka varrelta bongattiin perhe, joka oli tuonut rantaan pienen piknikpöydän, jonka keskellä oli iso kattilallinen kalakeittoa. Siitä ne kaikki söivät sitten omalta lautaseltaan kalakeittoa, kävelytien vieressä. Noh, miksikäs ei!

Tämän päivän look: Vanha Monkin farkkurotsi ja pusero sekä H&M:n vetskarimekko, R-Collectionin kangaskassi. Aika epämääräisillä nutturoilla oleva tukka (mutta onpahan suurin osa hiuksista kuitenkin nutturoiden sisä- kuin ulkopuolella).

idkalliokierros6

kalliokierros3

Päivän mittaisen haahuilun jälkeen kotimatkalla keksin, että mäkin haluan iltaruuaksi kalakeittoa kuten niillä siellä piknikilläkin oli! Joten helatorstai päättyi kalakeittoon. (Siinä missä eilinen päättyi löylyihin puhtaassa saunassa ja yhteen erittäin ansaittuun lonkeroon parvekkeella.)

kalliokierros10
Aurinkoa loppuviikkoon!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “eilinen vs tänään”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Aurinkoista viikonloppua! On muuten hyviä nuo kesäkurpitsakiekot! Tänään testasin.

 2. Avatar tii sanoo:

  Määki tahon the penetrators-paidan!!pakkosaaha :D

 3. Avatar Milla sanoo:

  Olisin halunnu nähdä sen paidan :’D pakko googlettaa. Kiitos ihanasta blogista <33

  • ia ia sanoo:

   Haha, se on aika hillitty, selässä lukee vaan ”the penetrators” 😂 Voi kiitos ittellesi kun kommentoit, tuli hyvä mieli <3

Kommentoi