sunnuntai 07. kesäkuun 2020

mitä kuuluu?

Jaahas, taas mä oon täällä täyttämässä jotain kiertokyselyä! Tämän bongasin muistaakseni Saralta.

lila1

Mitä kuuluu? Kiitos kysymästä, ihan hyvää. Töiden puolesta jatketaan vieläkin osa-aikalomautusmeiningillä, mutta työmäärä alkaa olla jo työaikaan nähden aika infernaalinen. Päivä toisensa jälkeen alkaa olla edellistä uuvuttavampi… Mutta vapaapäivät tietty nyt kompensoi. Höllentyneiden koronarajoitusten vuoksi ollaan vietetty aikaa taas meidän vakkarikaveriporukalla, aurinkoisimmat lauantaipäivät on kuluneet puistossa korttia pelaillessa ja tämänperjantainen viileämpi ilta kokoonnuttiin tyttöjen kanssa napostelemaan dippivihanneksia ja kattomaan Youtubesta X-Factorin itkettävimpiä esityksiä.

Tällä hetkellä katson… Juuri saatiin päätökseen kaksi guilty pleasurea, eli Tempparit sekä Au Pairien uusin kausi. Mikä tyhjiö! Mä myös ahmin viime viikolla loppuun Ruudusta Why Women Kill -sarjan, josta erittäin vahva suositus jo pelkän visuaalisuuden puolesta! Eniten mua viihdytti 80-luvulle sijoittuva juonihaara, jossa Lucy Liun esittämällä roolihahmolla on aivan häikäilemättömän karsea mutta samalla uskottava kasarigarderobi. Ainiin, ja aloitettiin just Netflixistä History 101.

Just nyt kuuntelen… Aamuisin YleX:ää ja Vikiä ja Köpiä kuten aina, lenkillä kuuntelen mun lenkkilistaa joka kaipaisi kipeästi uusia biisejä. Viimeisimmäksi lisäsin sinne jollain millenium-soittolistalla vastaan tulleet Flow Ridan Low:n ja Fergien Glamorousin 😄

Luen… Mulla on Storytellissä kesken kaikenlaisia self help-kirjoja, haha.

Lautasella… On ollut jo kolmatta vuoallista feta-uunivihanneksia. Niin helppoa ja terveellistä!

lila2

To do -listalla seuraavana… Mä sain just tehtyä läjän kaikkia ärsyttäviä pieniä to do-juttuja, jotka on roikkuneet takaraivossa ikuisuuden, kuten uuden lampun löytäminen palaneen tilalle kylppärin peilikaapin yläpuolelle (jäätävä savotta, kierrettiin neljä kauppaa ja ostettiin ja palautettiin yks väärä ennen kuin löytyi oikeanlainen bussimatkan päästä), ansiopäiväraha-asioiden selvitteleminen sekä laskutuspalvelun käyttöönotto. Aikuisuus on pyllystä, mieluummin mun to do -listalla vois olla jotain jälkkärivanukkaiden testailuja.

Käynnissä olevia duuniprojekteja… Mä nyt päätän, että tähän lasketaan projekti uuden lipaston laatikoiden täyttäminen ja järjesteleminen 😄

Mitä yllättävää on tapahtunut? Parsakausi vissiin päättyi, mitä hittoa! Olisin halunnut kokata parsarisottoa, mutta äsken meidän lähikaupassa ei ollut parsanipun parsanippua. Nytkö ne jo meni!

Viime päivien herkku… Mä kokeilin taas uusia terveyskeksejä ja niistä tuli aivan hirveitä. Kammottavuustasosta kertoo se, että mä laitoin niihin tummasuklaahippuja, mutta jopa jotkut hemmetin ankeet rusinat olis varmaan olleet herkullisempi vaihtoehto. No, opinpahan sen että keksit kekseinä eikä minään kypsiä banaaneja-kaurahiutaleita-täysjyväjauhoja-henkäyksen verran maapähkinävoita ja sieluakin tummempaa suklaata -setteinä.

Olen viime aikoina harrastanut… Juoksemista muutaman kerran viikossa, pitkän tauon jälkeen! Hölkkäilen aina viitisen kilometriä ja riemuitsen, kun kerta kerralta Sports Tracker sanoo, että meni vähän paremmin kuin viime kerralla.

Just nyt haluaisin mennä… Viikonloppureissulle Tallinnaan. Kylmää juotavaa aurinkoisella vanhan kaupungin terassilla, yö jossain kivassa kylpylähotellissa. Mutta ei ehkä ihan vielä kehtaa, höh.

Tällä hetkellä iloitsen eniten… Siitä, kun huomasin tänä aamuna että Parasite-leffa on vihdoin saatavilla vuokrattavaksi! Mua harmitti niin pirusti kun missasin sen leffateattereissa, ja vaikka en ensialkuun elokuvalta edes paljoa odottanut, niin mielenkiintoa lisäsi eksponentiaalisesti se fakta ettei sitä leffaa päässyt koronarajotteiden vuoksi katsomaan. Jos jotain kieltää, niin sitä haluaa kahta kauheammin… Toivottavasti se on sitten edes hyvä, hah.

Ostoslistalla… Joku viherkasvi roikkumaan amppeliin paahteiselle parvekkeelle. Vai voiko mikään viherkasvi selvitä semmosesta karseasta porotuksesta, pitääkö mun ostaa jotain muoviheinää?! Ja päätin myös, että haluan vohveliraudan!

Eniten ärsyttää… Kun herättiin liian myöhään juhannuksen suunnittelemiseen. Tottakai kaikki vuokramökit on jo täynnä (ne on olleet varattuja varmaan jo jostain viime juhannuksesta), aina meille käy tää sama! Katsotaan jos sitä järjestyisi vielä joku muu ratkaisu kuin uunissa valmistettujen grilliruokien nauttimista kotiparvekkeelta ja varpaiden lilluttelua vesisankossa rannan puuttuessa..

Tänään aion… Syödä vielä yhden rasiallisen uunifetakasviksia ja houkutella tuon toisen kattomaan mun kanssa ehkä sen Parasiten.

lila3

Leppoisaa loppusunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “mitä kuuluu?”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Hyvä vinkki toi parsarisotto, kun mietin, mitä vois parsanipusta kokata! 😊

  • ia ia sanoo:

   Oisit voinut myös postittaa sen parsanipun mulle, teki nimittäin ihan hitsisti mieli tuota risottoa 😂

 2. Avatar Hanna sanoo:

  Joko ennätit katsomaan Parasiten? Ennätin katsomaan se leffateatterissa ja se oli todella hyvä. Sopivan omituinen ja koukuttava koko elokuvan ajan. Ja minusta on jotenkin mielenkiintoista nähdä jotain toisesta kulttuurista.

  Oon noiden tummien suklaiden osalta tullut siihen tulokseen, että joku 65-70 on vielä ihan hyvää, mutta joskus testasin 80 %:sta tummaa suklaata ja oli vähän liian tujua. Jaiks! :D

  • ia ia sanoo:

   En vuokrannut sitä vielä! Mutta jee kiva kuulla että hyvä leffa luvassa :) Jep, se maaginen raja taitaa mennä just siinä 80% kohdalla, toi mun ostama oli just sitten sitä 80%.. 😄

 3. Avatar Sofia sanoo:

  Olipas ihana postaus, jälleen! Sun sisältö on on ollut etenkin nyt poikkeusaikana ihan priimaa 😍

 4. Avatar Heli sanoo:

  Onpa ihana asu! Aivan upee tuo mekko, sopii sulle!

 5. Avatar Sonja sanoo:

  Sano pliis että tää mekko on joku tuore löytö, koska tarvitsen tasan samanlaisen :)

  • ia ia sanoo:

   Tää on &Other Storiesilta, netistä en löytänyt tätä enää mutta myymälässä tais olla muutama, meni just aleen! :)

Kommentoi