sunnuntai 14. kesäkuun 2020

viikonloppu numeroina

piknik1

3 upean helteistä vapaapäivää. Nyt oli vihdoikin semmoinen olo, että on kesä! Maltoin jopa jättää sukkahousut laittamatta, hah.

3 vessareissua Oodiin. Vahva suositus nurtsihengailulle kirjaston kulmilla koska ilmainen vessa, jonka käytöstä ei tarvitse potea huonoa omatuntoa.

14 perättäistä puistossa istuttua tuntia, kun puolen päivän jälkeen alkaneet puistopikniksynttärit venyivät lopulta aamuyöhön saakka.

piknik3

3 kerrosta liian vähän vaatteita, koska se aamuyö. Pitäis aina tajuta kantaa mukana jotain villakerrastoa ihan kaiken varalta…

1 pakastemansikkakakku ja 10 pakastemacaronsia, jotka olivat super hyvä idea pikniksynttäreille! Auringonpaahteessa herkut suli juuri sopivaa tahtia syömäkelpoisiksi.

8 taivaallisen hyvää cupcakea, jotka yksi synttärivieraista oli leiponut. Vähän ehkä kalpenee omat pakastepussipursotukset noiden rinnalla.

piknik4

7 matsia Unoa. Ostettiin Uno-kortit hetken mielijohteesta ja sen pelaaminen porukalla oli yllättävän hauskaa ajanvietettä ikuisen pelikorttien lätkimisen tilalle.

1 uusi kokeiltu ruoka, pinaattifetapastavuoka. Talouden toinen osapuoli totesi haarukallisen jälkeen että saan syödä vuoallisen ihan keskenäni, mutta sain tarjottua pastaa yösyömiseksi kaverille, joka vakuutti sen olevan hyvää! Ehkä teen sitä toistekin kunhan varmistan, että saan pahaa-aavistamattomia kyläilijöitä syömään sen loppuun mun kanssa.

2 korttelin ympäri yltänyt matka robottibussissa. Bongattiin uutinen Pasilassa liikennöivästä robottibussista (siis jep, pikkubussi ilman kuljettajaa!), jonka testiajelulle voi hypätä kyytiin ilmaiseksi kuka vaan. Meinattiin vetää toinenkin kierros niin, että toinen juoksee bussin vieressä ja tekee harhautusliikkeitä ja katsoo että miten bussi reagoi!

idpiknik2

10 kuultua kauhistelua siitä, että ens viikonloppuna on juhannus. Hullua.


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “viikonloppu numeroina”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Nämä Oodin edessä otetut kuvat on kyllä tosi kivoja! Osaispa itsekin olla yhtä luonnollisesti kuvissa. Yleensä sellanen ”Hei ota musta kuva tässä”- hetki päätyy omalta osalta siihen, ettei kehtaakaan olla siinä kuvattavan ja liukenen paikalta ennen kuin saan instagram-kelpoista poseerausta aikaan.

  Mistä tuo sininen mekko on?

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Haha, no sitä kun on vuosia otattanut asukuvia niin jossain vaiheessa on vakiintunut perusposeeraukset joita voi heittää joka tilanteessa :D Mutta i feel you, aina ahdistaa jos kuvan otolla on yhtään yleisöä! Mekko on &Other Storiesilta :)

 2. Avatar Riikka sanoo:

  Ihana tuo sininen mekko! Mistä se on ja onko se tekokuitua?

 3. Avatar Emma sanoo:

  Joo siinä nurtsilla on hyvä jäädä istumaan just ton vessan takia :D

Kommentoi