torstai 18. kesäkuun 2020

juhannuksen viettoon lähdön ikuinen dilemma

Miten paljon voi kaksi ihmistä tarvita tavaraa ja ruokaa juhannuksen viettoon? Näemmä aivan käsittämättömän paljon: Mukana on iso urheilukassi, kaksi reppua, yksi Ikea-kassi, yksi jättikassillinen jossa on teltta ja yöpymistarvikkeet, kaksi kylmälaukullista ruokaa, kolmas kassillinen ruokaa joka ei vaadi kylmälaukkua… Mikä siinä on, kun aina pitää olla varustelutaso kuin maailmanloppuun prepatessa! Jos nyt vaikka tuleekin pakkasyö, jos nyt yhtäkkiä tarvitseekin ruokaa kitusiinsa sen pienen kylän verran, jos nyt kuitenkin menee maagisesti pilalle kolme t-paitaa jolloin tarvitsee sen neljännen mukaan pakatun, jos nyt sekä pelikortit että Uno alkaa kyllästyttää jolloin haluaakin heittää tikkaa… Siis kyllä, mukana on myös oma tikkataulu. Ei luoja.

beigepants1

Nämä kuvat tuli napsaistua viime viikolla. Beiget pappahousut on ihan lempparit! Majailin niissä kolme päivää putkeen, kunnes neljäntenä tuli liian kuuma, ja työvaatetus piti vaihtaa paremmin ilmastoituihin löysiin kaapumekkoihin.

beigepants2

Nyt me aletaan vyöryä kasseinemme kohti alakertaa, onneksi saadaan autokyyti ovelta asti. Hei ihanaa juhannusta!

beigepants3


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “juhannuksen viettoon lähdön ikuinen dilemma”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Hyvää juhannusta! Kiva asukokonaisuus! Mistä toi pallopaita on ostettu?

  • ia ia sanoo:

   Toivottavasti sullakin oli kiva juhannus 😊 Se on H&M:lta mutta aivan tolkuttoman monta vuotta vanha!

 2. Avatar K sanoo:

  Ihana asu! Siisti mutta ei liian vakava 😄

Kommentoi