torstai 03. syyskuu 2020

säkkimekkojen hyvät ja huonot puolet

säkki3

Huonot puolet:

1. Jättimekkomalli yhdistettynä ruutukuosiin kaipaisi kuvausympäristöksi jotain urbaania betonia ja ehkä tukkaan lussulaineiden sijaan jotain sliipattua ponnaria (joita mulla siis näkyy öö ei ikinä), jotta ei näyttäisi Pieni Talo Preerialla -sarjan puvustajalta.

2. Ainiin, tämähän oli nyt trendikäs? Itse ostin kun alesta löysin, mutta kaapukolttuja on tainnut vilistä kesän mittaan vähän joka kolmannella, enkä olekaan uniikki lumihiutale.

3. No eihän se imartele. Ei sitten millään lailla. Vaikka kuinka tunget alle korollista maiharia, niin ei, ulkomuotosi muistuttaa löysää isoa kangaskassia.

säkki3-2

Hyvät puolet:

1. Se on niin mukava! Ei purista mistään (koska mikään osa kangasta ei oikeastaan edes kosketa vartaloasi vaan leijuu jättimäisenä telttana ympärilläsi), ja helman mitta takaa sen, että voi kyykkiäkin ilman vilautteluvarmistelua.

2. Vaikka lärssäät etumukseen suklaata ja koitat käsinpestä tahran pois jättäen mekon kuivuttua siihen vaan ihan karsean vesijäljen (true story bro), kukaan ei huomaa, koska kangasta on sen pienen 15×15 cm pläntin lisäksi kolme ja puoli hehtaaria.

3. Ei kaikkien vaatteiden tarvitsekaan imarrella.  Ihan sama vaikka joku sekoittaa sut täysimittaisiin kesämökin verhoihin, pääasia että itsellä on hyvä olla siellä vaatteen alla.

idsäkki3-3

Ihanaa orastavaa viikonloppua! Mulla alkaa viimeinen kesälomaviikko, ja ajattelin huomenna ostaa sen kunniaksi punaviiniä. 🍷


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “säkkimekkojen hyvät ja huonot puolet”

  1. Avatar Emma sanoo:

    Vierailin pitkästä aikaa blogissasi, ja oli ihanaa huomata kaikki uudet postaukset ja lukea sun kuulumisia ja ajatuksia. Ja nähdä kaikki ihanat valokuvat, tykkään sun tyylistä/visuaalisuudesta todella paljon! Tänne on kyllä aina kiva tulla, kiitos. Ja kaikkea kivaa sulle, toivottavasti syksy etenisi mukavasti.

    • ia ia sanoo:

      Vitsit, mulle tuli niin hyvä mieli tästä sun kommentista :) Kiitos! <3 Kaikkeaa hyvää sinunkin syksyyn!

Kommentoi