maanantai 07. syyskuu 2020

hyviä hetkiä

syys5

Päivitetty syyskoti. Kodinhoitoa on tullut laiminlyötyä melkeinpä koko kesän verran, mutta vihdoin sain tempaistua itseäni niskasta kiinni ja laitettua paikkoja kuntoon kun tein Rustalle ig-kampanjan (tämä blogipostaus ei tosin ole osa sitä). Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että täällä kotona on ihana olla.

idrusta5

syys4

Omenasaaliin tuhoaminen. Pari merkintää sitten kysyin, että mitäs hittoa tehdä neljästä omenakilosta, ja teidän vinkkien pohjalta tein kattilallisen omenasosetta (laitoin mukaan hieman kanelia, superhyvää!), omena-kaurapaistosta, sekä omenapiirakkaa kommentoijan suosittelemalla Satu Koiviston ohjeella. Tuli muuten hemmetin hyvä piirakka, oon ihan varma että taikasana oli kardemumma. Nyt on omenaähky ja pakastin sosetta täynnä. Käyn ehkä tunkemassa naapureiden postiluukuista parit piirakkapalat…

raakel69

Ystävän valokuvaaminen. Otin mun ystävälle kuvia yritystoimintaa varten, ja olipa harvinaisen hauska viikonloppu! Sain leikkiä ihan oikeaa valokuvaajaa, kun ensin haettiin inspiraatiota Pinterestin moodboardista ja sitten kuvattiin mm. retkottamalla mahallaan nurmikossa uhkaavien sadepilvien alla.

jkl1

Valmiiseen ruokapöytään istuminen koko viikonlopun ajan. Kiitokseksi valokuvauksesta olin täyshoidossa viikonlopun verran, ja eteeni kannettiin mm. voisalviapastaa oman parvekkeen salviasta reilulla parmesaanikeolla sekä punaviinillä.

syys6

elvis

Toivottavasti tähän alkavaan syksyyn mahtuu vielä vaikka kuinka monta hyvää hetkeä lisää.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “hyviä hetkiä”

 1. Avatar ida ihana sanoo:

  Näistä sun postauksista ja kuvista tulee kyllä aina niin hyvä mieli, kiitos taas siitä!<3
  Ja alkoi nyt tehdä kamalasti mieli kaura-omenapaistosta, pitääpä leipoa vaikka ensi viikonloppuna :)
  Ihanaa alkanutta viikkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos Ida! Ihana kuulla :) Joo laitahan paistokset tulille, lämmin ja rapea paistos + vaniljajäätelö on kyllä parasta vähään aikaan!

 2. Avatar Laura sanoo:

  Olipa kiva postaus, ihana lukea pieniä arkijuttuja! Uskaltaako udella salviapastan reseptiä?

  • ia ia sanoo:

   Ihana kuulla! ^_^ Mä kysyin ja sain vastaukseksi ”googlaa burro e salvia” 😂 Mun ystävä on aika tuntumalla kokkaaja… Mutta ainakin reilusti voita tuntui olevan avain hyvään pastaan! Ja se parmesaani. Eipä siihen näköjään pienen googlailun perusteella hirveästi muuta tulekaan 😳 Mutta me käytettiin kans Rummon spagettia, laadukkaampi pastakin varmaan vaikuttaa makuun!

 3. Avatar Elina sanoo:

  Jee, just tällaiserhömppäpostaukset sopii niin hyvin maanantaihin! Vitsi kun alkoi tehdä mieli pastaa..

  • ia ia sanoo:

   Ihana kuulla jos tämä piristi sun maanantaita! 😊 Ja hei, niin piristää pastakin! Pistähän arkipastat tulille :)

 4. Avatar Inkeri sanoo:

  Heippa! Ensinnäkin, melkein kymmenen vuoden takainen vakiolukija täällä moi, ihana oli löytää takaisin 😊 Ja ihan varsinainen asia: tuo sohva on vissiin vanha, mutta ihana vain! Mistähän se on hankittu? Jos vaikka löytyisi samaa henkeä edelleen..

  • ia ia sanoo:

   Ihana kun löysit! 😊 Sohva on reilu pari vuotta sitten Sotkasta hankittu, näköjään valikoimissa edelleen!

Kommentoi