sunnuntai 13. syyskuu 2020

suunnitelmia

goofy5

Tällä hetkellä: Istun keittiönpöydän äärellä mikkicollegessa (miks omistan en yhtä vaan kaksi vaatetta joissa on Ankkalinnan asukkaita?) ja odotan että kahvi tippuu. Mä oon alkanut juomaan kahvini mukin sijaan korkeasta lasista, se vie sen jotenkin aivan uudelle lattelevelille! Vaikka siis Kulta-Katriinaa Rainbow:n kauramaidolla onkin. Kaksi kauraleipää odottaa paahtimessa että laitan ne kohta tulille, päälle tulee Sinileima-emmentaljuustoa ja suolakurkkua. Olen hiljattain astunut nähkääs luksuselämään ja valinnut parikin kertaa juustohyllyltä jotain muuta, kuin sen kaikista halvimman kermajuustokimpaleen! Mutta siinä kauramaidossa kyllä pihistelen edelleen.

Tänään: Mennään parin tunnin päästä ottamaan ystävän kanssa kuvia, ihana kun on vihdoinkin päivä jolloin ei sada! Illemmalla ajattelin miettiä koko loppuviikoksi ruokia mitä haluaisin kokkailla, ja haluaisin olla kerrankin se tyyppi, joka ostaa ne ainekset viikoksi eteenpäin yhdeltä istumalta ja sitten vaan kokkailee viikon verran menemään ilman sitä ikuista ”mutta ku mulla oli kauhee nälkä jo tunti sitten, ehkä teen taas vaan nuudelit” -dilemmaa. Niin, ja illalla ajattelin kans käydä läpi tuon lehtipinon, jonka kanssa poistuin eilen tädin luota, eli 5 Nyt-liitettä ja Avotakka.

Tällä viikolla: Jatkuu taas työt viimeisen kesälomaviikon päätteeksi. Kollegalle kiitos kun laittoi mulle maanantainkin vapaaksi 🙌🏼 Mä ajattelin, että ainakin ne kunnolliset itsekokatut eväät vois pehmentää iskua, mutta jotenkin mua ei edes harmita palata takaisin töihin. Vähän kuin ois semmoinen jokasyksyinen muinainen koulunaloitusfiilis!

Tässä kuussa: On mun synttärit! Juhlistan niitä parin viikon päästä. Viimevuotiseen panostusluokkaan en taida tähdätä, mutta ainakin teen mokkapaloja.

Tänä syksynä: Annan aikaa harrastuksille. Järkälöin tässä lomani ratoksi bullet journalia pitkästä aikaa, lähinnä printtailin koko alkuvuodelta puuttuneet kuukausittaiset kuvakoosteet ja liimailin ne kansien sisään. Bujon lisäksi haluan ottaa projektiksi istua säännöllisemmin pianon ääreen. Ja ehkä aloittaa pitkän laiskottelun jälkeen liikkumaan vähän enemmän? NIIN ja mikä tärkeämpää, niin tänä syksynä Ensitreffit alttarilla ja Tempparit!

goofy10


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “suunnitelmia”

  1. Avatar Pääkokki sanoo:

    Tiijäkkö mistä tietää että on vanha? No tietenkin siitä, että Mickey Mousen tekijänoikeus on päättymässä 2024 vuoden alusta. Tuli vain mieleen tuosta paidasta. Pluto 2025, Goofy 2027 ja Donald Duck 2029.

    Tää nyt ei varmaan helpota ihmisten ikäkriisejä mut piis ant lav.

    • ia ia sanoo:

      Omg! Mitähän mikkibisnestä tässä vois alkaa tällä tiedolla virittelemään? 🤔

Kommentoi