keskiviikko 04. marraskuun 2020

Halloween 2020

Viime viikonloppuna oli pyhäinpäivä. Koko tämä syksy on tuntunut erohommienkin myötä jokseenkin ankealta, joten olin päättänyt jo kuukausi sitten, että haluaisin juhlistaa halloweenia kutsumalla ystäviä kylään. Että olis jotain mitä odottaa. Iskeä kutsun kylkeen pukukoodin, koristella koti alavarastoon jemmatuilla viime vuoden koristeilla, tehdä jotain aiheeseen liittyvää tarjoiltavaa kuten verenpunaista boolia kädenmuotoisilla jääpaloilla, sekä oranssia halloween-suklaata.

halloween4

Meitä oli yhteensä 9 (kaikki oireettomia), eikä lähdetty mun luota koko iltana mihinkään. Järjestettiin asukisa (voittaja oli kokovartalopukuun sonnustautunut Spiderman), skabailtiin kuka tietää kauhuleffaquotet parhaiten, pelattiin beer pongia silmämunilla. Raivattiin tilaa olohuoneen lattialle baarin tanssilattiaksi, ja mun baarissa vessaan oli tosi lyhyt jono, juomat oli halpoja ja dj soitti kaikki biisit mitä toivoi. Oli hauskin ilta pitkiin aikoihin.

idhalloween3

Mun outfitin älysi vieraista selkeä vähemmistö ja olin pöyristynyt :D

Mutta niin. Kyllä mä mietin, että uskallanko mä nyt sanoa tätä ääneen, että näin ihmisiä. Teinkö sun mielestä väärin? Ei hitto soikoon, missä maailmassa me tällä hetkellä eletään. Ei oo mikään Spice World, saakeli.


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “Halloween 2020”

 1. Sanjana sanoo:

  Mä kyllä nään ihmisiä. Pienestäkin oireista testeihin ja samaa odotan kanssaihmisiltä muutenkin 😅 jos ei oo mitää oireita, nii aika turvallisin mielin oon ollu – ainaki täällä itä-suomessa.
  Ihana asu, miten ei muka tajunneet ku iha selkee!?

  Ja voi ku ihanan kuuloset pippalot, kuulostaa tosi hauskalta 😍
  Tänä syksynä pitkästä suhteesta eronneena ymmärrän tuon juhlan tarpeen – jotaki ihanaa, piristävää ja kevyttä kaipaa elämäänsä!

  • ia sanoo:

   Joo samaa mieltä siitä, että oireiden kanssa saa kyllä olla tosi tiukkana! Jep, kyllä sitä kaipaa säännöllisin väliajoin ihmisiä ja muuta piristävää ympärille kun sitä arkea yksin eteenpäin taaplaa :)

 2. Hanna sanoo:

  Ihanan hauskalta illalta kuulostaa! Ja ihan fiksustihan tuo oli toteutettu. Meilläkin pienellä kolmen-neljän hengen kaveriporukalla tarkoitus toteuttaa pikkujoulut jonkun kotona. Minnekään ei lähdetä, istutaan vain iltaa porukalla :)

  • ia sanoo:

   Noni, minunkin korvaan järkevältä kuulostaa :) Hei ihania pikkujouluja, syökää kaikkia ihania jouluisia juttuja 😍

 3. Johanna sanoo:

  Huippu asu! Geri on niin cool.

  Minusta toimitte riittävän vastuullisesti. Kaikki oireettomia, alle 10 hengen joukko ettekä lähteneet baariin riekkumaan. Vaikutti olleen hauska ilta! :)

 4. Hehkuvainen sanoo:

  Minäkin aion nähdä ihmisiä. Aion päästää kotiini remppamiehen (ties missä se on viime päivinä kulkenut ja ketä nähnyt!!). Aion mennä kaverin kotiin huomenna (ties missä nekin on luuhanneet!!). Ja mies aikoo mennä katsomaan isäänsä isänpäivänä (ja sekin on sentään käynyt hirvimetsällä porukalla!!). Kyllä ihmisiä pitää nähdä. Mutta se on hyvä, että teilläkin on juhlittu terveinä ja pienellä porukalla. Sanoisin että aika vastuullista toimintaa kuitenkin, en tuomitse. :)

  • ia sanoo:

   Joo, tää on vaikeeta koska toisaalta haluaa tottakai tehdä itse oman osansa sen eteen, ettei tauti leviä enää yhtään enempää, mutta toisaalta on olo että tuleeko maailma enää koskaan tästä täysin normalisoitumaan ja kestääkö oma mielenterveys totaalilukittautumista neljän seinän sisälle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Kiitos viestistäsi :)

 5. Nimetön sanoo:

  En tuomitse :). Jokainen punnitkoon itse riskit. Jos aikomus olisi mennä seuraavalla viikolla mummoa tapaamaan, niin jättäisin kekkerit välistä. Jos taas seuraavat viikot on yksin kotona etätöissä, niin itsensähän siinä eniten riskeeraa.

  • ia sanoo:

   Joo just tämä, että ei riskiryhmäläisiä kyllä missään nimessä pidä lähteä ehdoin tahdoin altistamaan.

 6. Riikka V sanoo:

  Upea asu! Mistä oot löytänyt tuon lippumekon? :) Pienet juhlat piristävät kyllä mieltä. Luokkakaveri järjesti halloween juhlat ja nyt suunnitellaan pieniä pikkujouluja.

  • ia sanoo:

   Kiitos! Ebaysta löytyi, ajoi asiansa kyllä hyvin :D Mikä sä olit halloweenina? ^_^

   • Riikka V sanoo:

    Juhlia edeltävät viikot olivat sen verran kiireisiä, etten ehtinyt tai jaksanut asuun panostaa. Laitoin sitten päälle kultaa ja kimalletta ja meikkasin silmät kurpitsan sävyillä. :D Juhlista löytyi mm cosplay henkinen peura, nalle, räsynukke sekä gootti.

 7. EmppuOmppu sanoo:

  Hieno asu!
  Mun mielestä on ihan ok pitää tommoiset pienen porukan partyt jos kaikki on oireettomia eikä ole altistumisia tiedossa.
  Sitten on vaan huono tuuri jos siellä onkin joku oireeton tartuttaja tietämättään ollut, mutta se tuuri olisi sitten voinut käydä muuallakin.
  Pitää sitä näinä aikoina edes välillä olla vähän iloa elämässä! :D

  • ia sanoo:

   Kiitos! Joo sepä se on, itsekin olen asiakaspalvelualalla töissä ja tiettyyn pisteeseen asti sitä pystyy välttämään ihmiskontakteja mutta totaalieristäytyminen ei ole kyllä millään lailla edes mahdollista. Jep, hulluksihan tässä muuten tulee jos aikoo maailman tappiin asti odottaa kotona että ihme tapahtuisi ja kaikki palaisi ennalleen 🙈

 8. Saara sanoo:

  Apua, kuka ei tiedä Geriä? Olen järkyttynyt! Aivan mieletön asu. <3

Kommentoi