sunnuntai 08. marraskuu 2020

6x kameraan tallentunut

Hei mihin nämä päivät karkaa! Toisaalta tuntuu, että syksy on kestänyt ikuisuuden, ja toisaalta taas tuntuu, että päivät rullaa aivan tolkutonta vauhtia eteenpäin. Tuntuu kuin siitä olisi viikko, kun kävin aurinkoisena sunnuntaina syyskävelyllä ikuistamassa vielä kerran ruskan väriloistoa, ja taas toisaalta eilen ihmettelin keskustaan pamahtanutta jouluvaloviidakkoa. Mutta ennen kuin täytyy siirtyä toppatakkeihin, tuikkuihin ja torttuihin, niin halusin julkaista vielä muutaman kuvan ajalta, kun kelloja ei oltu ehditty vielä kääntää kohti talvea.

lalla10

1. Syksyinen Töölönranta, jonka väriloisto peilaantui niin kauniisti veden pintaan.

lalla8
2. Auringonpaisteessa kauniilta näyttäneet Kallion värikkäät talot, joiden kuvaamiseen en keksi enää mitään hyvää tekosyytä.

lalla12

3. Reisitaskuhousut, joiden omistamista ihmettelen. Tuona sunnuntaina halusin olla joku cool casual, mutta olomuotoni viesti ennemminkin confused construction site worker.

lallac3

4. Pukinmäen juna-asema, jolle päädyin eräänä iltapäivänä, kun kotimatkalla bussissa jumahdin kiinni puhelimen ruutuun ja huomasin missanneeni pysäkkini. Mutta miten hauskat nuo aseman rinkulat!

5. Via Tribunalin takeaway-pizzan laatikko. Aina sielussa läikähtää, jos joku piirtää nimen perään sydämen!

lalla11

6. Omenapuu, jonka juurella oli minä kameroineni sekä pariskunta, joista toinen tökki oksia pitkällä kepillä, ja toinen keräsi maahan pudonneita omenoita Alepan muovikassiin.

Okei. Nyt niitä tuikkuja sit seuraavaks. Torttuihin en kyllä suostu ennen joulukuuta.


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “6x kameraan tallentunut”

 1. Avatar Mu sanoo:

  Juulia ❤️

  Mitä sun pitsa sisälsi? Onko vakiovalinta vai elätkö vaarallisesti kokeillen eri vaihtoehtoja?

  • ia ia sanoo:

   Läikähdys pitää edelleen paikkansa :D En ollu ennen testannu Via Tribunalia ja tuli kauheet valinnan paineet kun vastauksena mun ”saako teiltä tilattua mukaan?” oli että ”joo saa mikäs laitetaan tässä on tää menu”, mutta päädyin Cosaccaan, eli pecorino, romano, parmesan ja basilika. Ens kerralla ehkä vielä joku lisätäyte joka ei oo neljäs juusto!

 2. Avatar Inkeri sanoo:

  Oon jo joskus aiemminkin pohtinut, että mistä toi ihana huppari on? :-)

Kommentoi