perjantai 08. tammikuu 2021

ikuisen joulun jos tahdot löytää niin tuu mun olkkariin

On seittemäs tammikuuta. SEITTEMÄS. Mutta mä oon surutta vielä jouluissa. Koska vitkuttelin ja grincheilin ylipäätään sen joulun pystyttämisen kanssa niin pitkälle joulukuuhun, niin yhtäkkiä tämä joulutähden, kuusen ja tuikkujen kanssa yhdessä vietetty laatuaika on loppumassa mun mielestä aivan liian lyhyeen. Sanokaa nyt herra paratkoon, että jollain muullakin on vielä kuusi huudeilla?!

joulu2

Mutta niin, siihen jouluun. Ei se nyt ihan sysikakka sitten lopulta ollut. Otin töitä aatonaatoksi, ja aattona pääsin soluttautumaan yhteen joulupöytään! Oli joulupuurot, yöglögit ja kaikki muut aattomuodollisuudet niiden väliltä, ja joulupäivänä tein itselleni kotona uunifetapastan, vedin Ferrero Rochereitani sohvalla maha pystyssä ja otin muutaman tunnin mittaisen videoyhteyden mamman kanssa. Videopalaverin agendassa oli muun muassa saapuneiden joulukorttien ja saatujen joululahjojen esittely, sekä etänä yhden paketin avaaminen. En mä päässyt kotikonnuille uutenavuonnakaan, mutta vakaa suunnitelma C on suunnata noutamaan ne paketit (prio 1) talvilomalla reilun kuukauden päästä. Ja hitto mä kuljen vaikka triplamaskit päässä ja vielä parit varulta sieraimissa, jotta se reissu toteutuu.

idjoulu1

Vuosi vaihtui muutaman kaverin kera. Tuntui niin utopistiselta päästä valitsemaan vaatekaapista päälle jotain muuta, kuin tylsää työkolttua! Omistan tasan kaksi kimaltavaa paitaa joita vaihtelen aina uuden vuoden kemuissa, ja toivon, ettei kukaan muista enää kahden vuoden takaiseen jolloin päällä oli identtiset glitterit.

uv1

Meillä oli raketteja, lautapelejä, irish coffeeta, itsetehtyä perunasalaattia ja niin törkeän hyvää itsetehtyä aurajuustodippiä, että sitä piti tehdä loppiaisena itsekin sammiollinen.

uv2

Okei, oisinkohan mä tämän myötä vihdoin valmis siirtymään siihen uusi vuosi uusi alku -modeen, jossa muut on asuneet jo vähintäänkin sen viikon. Tai ehkä vasta maanantaina..?


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “ikuisen joulun jos tahdot löytää niin tuu mun olkkariin”

 1. Avatar Tulina sanoo:

  No siis Nuutin päivään (13.1.) asti voi ihan hyvällä omalla tunnolla pitää kaikki joulukoristeet esillä.

  • ia ia sanoo:

   Jesss, vähän lisää armonaikaa! (Mä jotenkin luin ensin tämän että 30.1. ja kerkesin jo tuulettaa ettei tässä oo vielä mitään hätää…😂)

 2. Avatar Omppu sanoo:

  Hyvää Uutta Vuotta! Kiva kuulla, etteivät juhlapyhäsi menneet pilalle ikävistä vastoinkäymisistä huolimatta! Meillä (muovi)kuusi saa tönöttää olkkarin nurkassa toistaiseksi, siinä on valojutut, eikä tähän aikaan vuodesta voi yksinkertaisesti olla liikaa valojuttuja, vai mitä? 😊

  • ia ia sanoo:

   No mun mielestä niin kauan kun iltaisin kotiutuessa on ulkona hämärää, saa olla vähän apuvaloja 😁

 3. Avatar Saija sanoo:

  Just päätin tänään antaa kuuselle vielä muutaman päivän lisäaikaa, kun se on niin ihana 😁 kuusetonta kotia ehtii katsella seuraavat yli 300 päivää, niin miksei nyt vähän pitkittäisi 😅

  • ia ia sanoo:

   Noni, täysin samoilla linjoilla!! Mieti nyt miten ankeaa sillä kuusellakin on olla siellä häkkivarastossa se loppuaika vuodesta?! 😂

 4. Avatar Emmi sanoo:

  Dipsin ohje, kiitos tänne!
  Ihanaa että joulusi menikin mukavasti , onhan se tympeää kun suunnitelmat peruuntuu mut ens vuonna uusi yritys

  • ia ia sanoo:

   Se oli niinkin yksinkertainen, kuin Creme Fraichea ja sinne sekaan murustella aurajuustoa 😄 Tosin googlailin vähän ohjeita niin monet oli lisänneet mukaan suolaa, pippuria, sokeria ja sitruunamehua. Mä laitoin messiin vähän suolaa ja pippuria ja annoin maustua jääkaapissa kun ei sattunut olemaan sokeria eikä sitruunamehua (ja aika reilulla kädellä sitä auraa sinne murustin), ja hyvää tuli!

 5. Avatar Ella sanoo:

  Täällä kanssa yksi joulumyöhäilijä! En koskaan pääse etukäteen joulutunnelmaan, vaan marraskuussa raikaavat joululaulut lähinnä ahdistaa :D Sen sijaan nautin sitten aina joulutunnelmasta ja koristeluista vähintään loppiaiseen asti. Wanhaan aikaan kai Nuutin päivä 13.1 oli virallinen joulun loppu, joskus oon venyttänyt omankin joulun sinne asti:D

  Kiva kuulla että sinun joulunvietto meni muuttuneista suunnitelmista huolimatta kivasti :)

  • ia ia sanoo:

   Joo täällä mennään ihan heittämällä kyllä sinne Nuutinpäivään asti, huuups.. 😄 Kiitos kun jätit kommentin!

Kommentoi