tiistai 09. maaliskuu 2021

harmaat päivät best

Mä uskon ilmiönä kevätmasennukseen. En oo jotenkin koskaan ollut innoissani keväästä, vaan koen jotain selittämätöntä huonoa omatuntoa ja ärsytystä niistä valoisista illoista, kun pitäis olla energinen, luova ja kevätauringossa ulkoileva ihmisolento, joka odottaa tulevaa kesää kieli pitkällä kohti ekaa mehujäätä. Ja kyllä mä tiedän, että yhtään mitään ei pidä. On ihan yhtä ok olla ilta yksikseen sisällä, vaikka kaihtimien välistä pilkottaa hämärän illan katulampun sijaan aurinko, mutta silti se jotenkin ahdistaa. On se ny jumalauta kummallisia nää ihmisolennon murheet ja ajatustenjuoksu aina välillä, eikä niitä omia fiiliksiä oikein voi toiseenkaan asentoon aina pakottaa vaikka kuinka tietää paremmin.

Siks mä olin jotenkin salaa iloinen siitä, kun tänään töistä kotiin lähtiessä vastassa olikin lumimyräkkä.

kni21

Nämä kuvat on otettu muutama vapaapäivä takaperin, kun mahtipontisen masentavasta alkutekstistä heti poiketen olisin kerrankin oikeasti toivonut että se aurinko olisi pilkahdellut. Mutta toisaalta, utuisenharmaa taivas teki yhteistyössä karkinväristen Kallion talojen kanssa ihan kivan pastellisen kombinaation.

kni22

kni20

kni19

kni18
Niin, ja sinä utuisen harmaana päivänä oli vielä ok istua lempparisushiravintolaan vakkaripaikalle syömään lounasta ja juomaan limpparisekoitusta (kahden lasin taktiikalla ettei tarvitse täyttää niin usein). Tänään söin töiden jälkeen Resq-chilitofuannokseni kotisohvalla.

kni24
Mutta maistui se ruoka hyvältä omalta sohvaltakin käsin. Söin sen puikoilla, pientä ekstraa tiistain kunniaksi! Sytytin myös parit tuikut.

rrndm4
Loppuun vielä kuva postin kotiin kantamasta ystävänpäiväkortista, joka nököttää esillä vielä näin maaliskuussakin. Jääkarhun halaus uuteen viikkoon 🤍


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “harmaat päivät best”

  1. Avatar Maija sanoo:

    Ihanat Helsingin pastellisävyt!

Kommentoi