keskiviikko 24. maaliskuu 2021

Viikonloppu Jyväskylässä

Tuntui suorastaan rikolliselta rullata viime perjantaina matkalaukun kanssa pitkin katuja. Teki mieli todistella jokaiselle vastaantulevalle, että en oo lähdössä ihan vaan itsekeskeisyyttäni koronarajoituksia uhmaten reissuun, vaikka siltä näyttääkin! Vaikka tosiasiassa olin mä ihan pieneen reissuun lähdössä, viikonlopuksi Jyväskylään ystävää ja hänen uutta koiranpentutulokasta moikkaamaan. Tein kaikkeni jotta en olisi ollut se Etelä-Suomen pahis, joten varotoimenpiteenä ostin junasta viereisen penkin tyhjäksi, liikuttiin Jyväskylässä matkat henkilöautolla ja käytin tunnollisesti maskia aina ihmisten ilmoilla. Mutta oikeesti, tämä ikuisuuksia jatkunut meininki, kun elämässä ei tapahdu yhtään mitäänerityistä kivaa, alkaa tuntua jo henkisessä jaksamisessakin, joten viikonlopun mittainen maisemanvaihdos tuli todella tarpeeseen.

jkl3

Agendassa oli:

jklc4

Hyvää ruokaa ja juomaa. Salviapestopitsaa, sieni-mozzarellapitsaa, uunifetapastaa ja ainakin puoli kiloa suklaata.

jkl7

into29

Pentukuvien ottamista. Kuvauspäivälle sattui maailmanlopun tuloa enteillyt myräkkä ja tuntui että koira kiepsahtaa tuulenpuuskan voimasta ympäri minä hetkenä hyvänsä!

jkl5

Pienimuotoista shoppailua. Siis en kyllä rehellisesti sanottuna muista, milloin olisi tullut lähdettyä ihan asioikseen kauppoja kiertämään! Käytiin läpi pienet second hand -putiikit Herttala ja Aarre Store sekä kotimaista designia myyvä Koto.

jklc2

Harmitti, kun en tajunnut ottaa kuvia Herttalan liikkeestä, mutta pikkuruinen puoti oli täynnä valikoituja second hand -aarteita sekä kodintavaroita. (Sieltä sai myös leikkokukkia! Herttalan Sanna sitoi meille tuon ruokakuvissa näkyvän kimpun.) Mä löysin sieltä itselleni Keski-Suomessa käsityönä valmistetut kynttiläasiat. Aarre Storesta löytyi kaksi kukallista vintagepaitaa, ja Kotosta nappasin mukaan pitkään etsimäni täydellisen pipon (Vai-kø, orgaanisesta merinovillasta valmistettu versio joka on kerrankin tarpeeksi löysä mun jättipäälle).

jklc5

jkl10

Viikonlopun pääasiallinen tehtävä oli kuitenkin tuohon uuteen koirakamuun tutustuminen. Mulla ei ole siis minkäännäköistä kokemusta koiranpennuista (eikä kyllä koirista noin ylipäätänsäkään), ja olin aivan paineissa, kun sain pariksi tunniksi dogin kaitsettavakseni! Plussat: Pissitysreissuilla sun koirakamu kerää katseita kuin mun mustaneuletakki vaaleita koirankarvoja. Miinukset: Energianpurkuhetket, joita on usein, ja jolloin tullaan hampaat edellä kohti sukkia. Mutta sitten taas plussat: Väsähtänyt koira nukahtaa maailman suloisimpana myttynä sun viereen.

jklc1


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “Viikonloppu Jyväskylässä”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Voi , mikä söpöläisyys! Koirat on best🙂 Mukava viikonloppu sulla ollu!

 2. Avatar Riikka V sanoo:

  Kiitos, kun vinkkasit second hand liikkeistä. Jyväskylä on mun vanha kotikaupunki. Pitää pyörähtää noissa liikkeissä seuraavalla kerralla, kun uskallan Jyväskylään reissuun.

  Koiranpennut on kyllä ihania! Tai oikeastaan melkein kaikki eläinlapset. :) Mä sain pidellä viime viikolla kissanpentua sylissä. Se oli niiiiin suloinen.

  • ia ia sanoo:

   Joo mekin eksyttiin noihin liikkeisiin puoliksi sattumalta, oli kyllä kivoja tuttavuuksia! Seuraavaksi bucket listillä kissavauvan tapaaminen 😻

 3. Avatar Myy sanoo:

  Kiitos taas ihanista kuvista,olet löytänyt oikeat hetket ja tunnelmat kaverin kanssa,lopputulos on valloittava.

 4. Avatar Joa sanoo:

  Kaks tuntinen pennun kanssa kuulostaa just sopivalta! Nimim. pentuarkea 9 kk takana ja murrosikää kohti 🤣

Kommentoi