perjantai 02. huhtikuun 2021

pääsiäisen kootut

Pääsiäisen kootut:

🐣 En liiemmin harrasta sesonkikoristeita, mutta täksi pääsiäiseksi ostin kaksi söpöä pupufiguuria Prismasta. Onkohan mun pupufiguurit nyt ensiaskel kohti tulevaisuutta sesonkikoristemummuna, joka kaivaa joka pääsiäinen, vappu, juhannus, pyhäinpäivä ja joulu oman asiaankuuluvan sesonkikoristearsenaalin esille ja ripottelee kaiken ympäri asuntoaan?

pääsjäine4

🐣 Meinasin pukeutua eilen töihin tuohon pääsiäisenväriseen mekkoon. Ehdin jopa kihartaa hiukset koska iltavuoro, mutta peilistä katsoikin just ennen ovesta ulossuuntaamista vaaleanvihreään kermakakkumekkoon sonnustautunut 4-vuotias valmiina juhlimaan puistosynttäreitään, joten mulla oli kaksi vaihtoehtoa: Upottaa pää veteen ja suoristaa tukka, tai vaihtaa päälle jotain vähän tyköistuvampaa. Olin sitten sen sijaan tänään vapaapäivänä neljän seinän sisällä oman elämäni puutarhatontutar.

🐣 Eilen oli aprillipäivä, ja aika mun jokavuotiselle traditiolle metsästää jälkikäteen kaikkia niitä jekkuja. Tämän vuoden kattauksesta löytyi mm. Aurajuusto-töhnämunat, ruisleipä-Puffet ja Finnairin reittilennot Marsiin.

kukkii3

🐣 Oon ostanut pari kimpullista tulppaaneja koska sesonki, mutta kummankin kimpullisen kohdalla oon muistanut, miksen niistä liiemmin välitä. Ne lötsähtää ihan liian nopeasti! Kokeilin niputtaa ne salakavalasti tiiviimmäksi kimpuksi kuminauhalla. Vihreällä, niin sitä ei kato huomaa.

🐣 Oon miettinyt, että miten muovikrääsää sisältäviä pääsiäismunia vois vähän parannella 2020-luvulle sopivimmiksi. Tulin siihen lopputulokseen, että voitais kokeilla munia, joiden sisällä yllätyksenä on toinen suklaamuna. Vaikkapa vaihtelevanmakuisia, niin olisi se yllätyselementtikin mukana. Mun mielestä ihan win-win ratkaisu!

pääsjäine1

🐣Mutta hei, neljä päivää vapaata. Ihan parasta just nyt. Niinkuin Instagramissakin totesin (@sadekaari), niin mun suunnitelmiin kuuluu tuhota pääsiäiskarkkialeista hankitut 2x 4 pack Marabou Oreo -töhnämunia, sekä katsoa vähintään yksi kausi Better Call Saulia. Kolmoskaudessa mennään jo!

Rentoa pääsiäisviikonloppua 🐰


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “pääsiäisen kootut”

 1. Laura sanoo:

  Noihin tuplasuklaamuniin on pakko kommentoida; olin lapsellisen innoissani kun sain kuulla, että Apulanta-suklaamunissa on sisällä smarties-rakeita!!

  Kaunis mekko!

 2. Maija sanoo:

  Mukavaa pääsiäistä!🙂🐣

 3. Saii sanoo:

  Siis vaaleanvihreä mekko? Tää taitaa olla niitä ”näetkö kuvassa valkoisen vai sinisen mekon?”, koska mulla näkyy ainakin kännykän näytöllä sun päällä beige mekko :D

  Hyvää pääsiäistä!
  Ps. Saispa Kinder-munista vielä kilppareita.

  • ia sanoo:

   On se semmoinen haaleanvaaleanvihreä, lupaan! 😄 Hei jep, RIP ne ajat kun oli krokotiilit ja virtahevot!!

 4. Mu sanoo:

  Better Call Saul oli jotenkin liian hidastempoinen. Jäi aikoinaan kesken vaikka ilmeisesti on kuitenkin älyttömän hyvä sarja!

  Mekko on hieno! :)

  • ia sanoo:

   Mulle on luvattu, että 4. ja 5. kaudet on parhaat! Mutta kyllä mä olen tähän kolmoskauteenkin mennessä sarjasta nauttinut, aika hidastempoinen juu mutta tykkään varsinkin Jimmyn ja Miken hahmoista kovasti. Kiitos 😁

 5. Nimetön sanoo:

  Joku Fazer voisi tehdä yllätysmunan, jossa on sisällä joku konvehti. Dumle, Fazerina, Geisha tai vaikka hirvittävä ananaskonvehti. Pandan vastaavassa voisi olla vaikka Ahaa-patukkaa tai lakua.

  • ia sanoo:

   Aii että, ostaisin vähintäänkin kennollisen!! Ja maksaisin postikulut, jotta voisit lähettää kaikki sulle osuneet ananaskonvehdilliset mulle 😄

 6. Mju sanoo:

  Lapsena surkein syömäni suklaamuna oli sellainen iso, jonka sisällä oli pari hedelmäkarkkia. 😐

 7. SaaraS sanoo:

  Tulppaaneihin saattaa auttaa, jos laittaa maljakon pohjalle kuparikolikon, esim viisisenttisen! Äiti neuvoi tämän joskus ja ainakin omasta mielestäni eivät lötsähdä niin nopeasti :) t. Elämäni ainoa martta-niksi, jota jaan auliisti

Kommentoi