sunnuntai 04. huhtikuun 2021

pääsiäisbrunssi yhdelle

Pääsiäissunnuntaimoi! Mä katoin tänään itselleni pääsiäisbrunssin. Menusta löytyi läjä lettuja, läjä rästissä olleita Nyt-liitteitä, jugurttijuttu sekä pannullinen kahvia.

påsk4

Eilisen pääsiäismenu oli astetta parempi, kun kävin tätini luona istumassa iltapäivää. Hän oli tilannut meille Magusta vegaaniset pääsiäismenut. Ja oli kuulkaas cashewpähkinäricottaa ja viikunoita, punajuurta savustetulla creme fraichella, maca perunasalaattia (josta en tiedä että mitä se maca on mutta sen tiedän että hyvää oli), portobellosientä edamame-artisokka pyreellä ja luumukastikkeella ja jälkkäriksi mämmisuklaakakkua… Mutta mistä mä otan julkaisukelpoisen kuvan? No seuraavan aamun jugurtista jossa on mandariininpaloja.

påsk1

Kuten viime merkinnässä totesin, niin mä ja tulppaanit ei oikein tulla toimeen, ja niin oli tuokin keltainen nippu ripotellut itsensä pitkin pöytää. Tosin pudonneet keltaiset terälehdet oli ihan nättejä nekin.

påsk6


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “pääsiäisbrunssi yhdelle”

 1. Riikka V sanoo:

  Hei! Tulppaanin varret venähtävät helposti, jos niille laittaa paljon vettä. Tulppaanit viihtyvät kylmässä vedessä, jopa lunta voi lisätä silloin kun sitä on tarjolla. Uusi imupinta kannattaa leikata terävällä veitsellä joka päivä -viistoon, noin 2cm pois. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua! :) Itse ostin pääsiäiseksi marketista keltaisen alekimpun. Nypin ja leikkasin vain huonot osat pois. :)

  • ia sanoo:

   Joo mä oon ehkä vaan liian laiska noiden uusien imupintojen kanssa, muistan leikata ne vaan ehkä joka kolmas päivä.. Mutta ei ne edes venähdä, vaan ne vaan nuupahtaa nopeasti! Tiputtavat tuolleen lehtensä. Vai johtuuko sekin niistä imupinnoista? 😄 Laitoin muuten ekan kerran veteen tulppaanit laittaessani mukaan jääpaloja kun muistin tuon lumivinkin!

 2. Onerva sanoo:

  Tulppaaneista tuli mieleen: onko noi sun tulppaanit Pirkka-tulppaaneja? :D Kun mulla on nyt pääsiäisen yli ollut sekä Pirkkaa että S-kaupan Rainbow-tulppaania ja whoaa – Rainbow-versiot on ihan erilaisia kuin Pirkan! Pirkan versiot on pidempivartisia ja nuukahtaa ihan heti, mutta S-ryhmän on lyhyemmällä varrella ja varmaan eri lajikettakin, kun aukeavat sellaisiksi ”kerrostetuiksi” upeuksiksi.
  t. nim. merk. anti-viherpeukalo, jonka aloe vera-kasvi lähti biojätteeseen just. Sekin on mahdollista tappaa ilmeisesti eka kastelemalla liikaa(?) ja sitten liian vähän.

  • ia sanoo:

   Noi oli S-kaupasta ostetut, eli ei mene edes alkuperän piikkiin! Miks mulle ei ole osunut niitä ihania kerrostettuja 😄 (Ja hei I feel you, mäkin olen tappanut aloen. RIP meidän aloet!)

Kommentoi