keskiviikko 07. huhtikuun 2021

3 juttua kivempaan keskiviikkoon

Huomenta keskiviikkoon!

Tässä 3 juttua, joilla teet tästä päivästä kivemman.

kahvi2

1. Osta kaupasta päivän päätteeksi joku hyvä irtojäde. Yleensä irtojädejä tulee ostettua vain helteisinä päivinä ulkona nautittavaksi, mutta mä uskon vakaasti irtojäätelöiden olevan yksi sisätilaherkutteluhetkien kulmakivistä. Oma top 2: Pingviini suklaasydän -tuutti ja Magnum Almond -puikko.

2. Polta sitä törkykallista tuoksukynttilää, jota pihtaat muuten joihinkin ihaniin hämäriin sunnuntai-iltoihin, joita on kynttilän kulumisen perusteella ollut 2 kpl viimeisen kolmen vuoden aikana. Aivan hyvin voit upgreidata myös tämän keskiviikkoillan (vielä kun on iltaisin tarpeeksi hämärää kynttilähommiin), ja kynttilän kajossa näyttää kuivumassa olevat pyykitkin eksoottisemmilta!

3. Upota itsesi vähintään 30 minuutiksi Youtubeen hakusanoilla ”bloopers (+ sun lemppari tv-sarja)”.

Saa suorittaa!

kahvi3


Saatat pitää myös näistä:

5 Responses to “3 juttua kivempaan keskiviikkoon”

  1. Maija sanoo:

    Jäde ja tuoksukynttilät on jees! Hyvä vinkki viikonlopuksi!🙂

  2. Wautsi, noi täytyykin testata! Kiitti :)

Kommentoi