keskiviikko 05. toukokuun 2021

?/5

kupla1Vappu: 4/5. Vappuaaton riehakkain aktiviteetti oli iltakävely parin korttelin ympäri ystävän ja saippuakuplapullon kanssa. Vappupäivänä puolestaan nautin tädin luona Magun vegaanisen vappubrunssin, joka oli yli 10 rasiansa ja 7 eri kastikkeensa kanssa erittäin jees! Hyvä vaan kun kuulin brunssin kokoamisohjeen löytymisestä vasta muutamia päiviä myöhemmin, kun oltiin käytännössä kasattu kaikki laatioiden antimet isoksi keoksi lautaselle ja ruikittu kastikkeita vähän sinne ja tänne. Voin kertoa, että ne ohjeet neuvoi vähän toisin.

jottaic2

jottai10

jottaic1

Mun uusin kirjahankinta: 1/5. Luulin ostaneeni ihan täysikokoisen kirjan, mutta onnistuin missaamaan sekä kirjan yläkulman pienen printin ”miniature edition”, että ihan siinä kirjan kuvauksessa olleen maininnan kämmenkokoisesta versiosta. Että miten nyt meni näin niinkuin omasta mielestä.

jottaic7

jottai11

jottaic3

sunday1
Kotiin hankittu mätsäävä oloasu: 5/5. Välitön upgreidaus kotonahengailugeimeihin!

jottaic4

Kuplatee: 1/5. Maistoin kuplateetä ekaa kertaa ikinä vasta muutamia päiviä sitten. Se itse tee oli ihan jees, aika makeaa ja maitomaista, mutta ne pallerot?! Mikä ihmeen funktio niillä kumipalleroilla oli! Ne ei maistuneet millekään, tuntuivat suussa pehmeältä pieneltä superpallolta ja niitä puski suuhun joka ikisellä siemauksella. No niin kai se on tarkoitettu, mutta ei ollut kyllä mun kuppi teetä. Pun intended.

jottaic6

Nyt alkava eka kesälomaviikkoni: 5/5. Toivottavasti noita auringon kurkkimisia mahtuisi ensi viikkoonkin!

Psst. Jos tiheämmät kuvakuulumiset kiinnostaa, niin laita seurantaan Instagramissa @sadekaari


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “?/5”

 1. Maija sanoo:

  Mukavaa kesälomaa! Toivotaan, että ilmat lämpenee! 🙂

 2. Nimetön sanoo:

  Mistä ihana kotiasu?on pitänyt maistaa kuplateetä mutta ehkä skippaan koko homman 🤣

  • ia sanoo:

   Se on H&M:ltä yövaatteiden puolelta :) Anna kuplateelle mahdollisuus! Kai sille on joku syy miks se on niin suosittua, ehkä se sun kohdalla toimiikin 🤔😄

Kommentoi