sunnuntai 20. kesäkuun 2021

(väliaikais)heippa

Moi! Siltä varalta, että siellä joku vielä on.

Ehkä oottekin saattaneet huomata, mun blogi on poistunut Indieplace-portaalista. Yli kymmenen vuoden mittainen sopimus päättyi kesäkuun alussa. Siitä saakka kun kuulin sopimuksen päättyvän, oon pyöritellyt mielessäni, että mitäs mä nyt teen.

kirsikankukka4

Mulla oli kirjoitettuna valmiiksi jo teksti otsikolla ”hyvästit blogille”, ja se on ollut luonnoksissa toukokuun alusta lähtien. Pohdiskelin siinä tekstissä sitä, kuinka blogimaailma on muuttunut vuosien varrella niin paljon, että en koe enää kuuluvani siihen. Mä sain bloggaamisesta eniten irti silloin, kun bloggaajat oli bloggaajia eikä henkilöbrändättyjä vaikuttajia. Kun jaettiin päivän asuja, kirjoiteltiin kepeitä. Ja varmasti siihen linkittyi myös se, että mitä asioita mulla oli tarve ja halu jakaa silloin parikymppisenä. Bloggaaminen ei oikein mun tämänhetkisiä tarpeitani palvele. (Ja oonhan mä näitä fiiliksiä viime vuosina aina silloin tällöin blogissakin mietiskellyt, ja harventuneesta bloggaustahdistakin on varmasti voinut samansuuntaista päätellä.) Mutta niinhän se vaan menee: Aika menee eteenpäin ja asiat muuttuu, ihmiset muuttuu. Sopparin päättyminen olisi tuntunut luontevalta hetkeltä myös julkaista se mahtipontinen ”tää oli nyt tässä” -teksti, mutta ei se nyt vieläkään tunnu hyvältä. Jumalauta nainen mikä jahkailija!

Mutta en mä halua jättää teitä nyt kuukausitolkulla roikkumaan johonkin mun vappupostaukseen, joten kirjoitetaan nyt edes jotain.

june2

Oon halunnut päästä pois siitä ”raportoin elämääni someen, siis olen olemassa” -mentaliteetista, joka aina välillä päätään nostaa, varsinkin kun tunnen huonoa omatuntoa siitä, etten ole julkaissut mitään blogiin tai Instagramiin. Tai ettei mun tavallisesta arjesta nyt ole saanut yhtään julkaisemisen arvoista tarinaa tai kuvaa. Mutta kun ei se tee mun elämästä yhtään vähemmän arvokasta, vaikka pidän sen vain itselläni, tai vaikka siitä ei nyt saa kaunista kuvaa tai jännää tarinaa. Siispä aion nyt olla ottamatta minkäänlaista painetta, kokematta minkäänlaista syyllisyydentunnetta tai alemmuudentunnetta siitä, että raportoinko tekemisiäni somekanaviin. Ehkä raportoin, ehkä en. Mutta jos raportoin, niin teen sen siksi, koska haluan, eikä siksi koska niin pitäisi tehdä.

Tämä osoite colourme.indiedays.com tulee olemaan blogin koti siihen saakka kunnes jossain kohtaa siirretään sisältö toiselle alustalle. Mutta täällä tämä nyt ainakin toistaiseksi pysyy, joten jos on tylsää niin käykää nostalgiatrippailemassa mun vanhaa sisältöä :)

Mutta täällä mä oon, edelleen hengissä ja olemassa. Lähitulevaisuudessa someläsnäololle todennäköisin paikka lienee jatkossa Instagram (@sadekaari), ja saa mulle heittää dm:ää jos siltä tuntuu! Ja eihän sitä koskaan tiedä jos jossain muodossa palaan julkisen kirjoittamisen pariin, onhan tekstin tuottaminen edelleenkin mulle ihan hurjan mieluisaa. Ehkä sen kanssa vaan täytyy miettiä jotain uutta olomuotoa.

Vaikkei nämä nyt mitkään viralliset heipat olekaan, niin haluan siltikin sanoa aivan suunnattoman suuren kiitoksen teistä joka ikiselle, jotka ootte lukeneet mun juttuja näiden 12 vuoden aikana. Olleet yleisönä mun kirjoituksille ja mun kuville. Tuoneet mulle ja mun tekemiselle merkityksen. Kiitos.

kirsikankukka5

Viettäkää ihana kesä, tyypit. Nähdään. <3


Saatat pitää myös näistä:

72 Responses to “(väliaikais)heippa”

 1. mivi sanoo:

  <33 Sun kirjava kirjoitustyyli on aivan parasta! Ja minne alustalle päädytkään, niin kyllä me lukijat muutetaan mukana. Oot huippu, ihanaa kesää!

  • ia sanoo:

   Kiitos, sinä ihana <3

  • Riikka V sanoo:

   Samaa mieltä! :) Tykkään sun kirjoitustyylistä ja mukavista, arkisista päivityksistä. Oot ihanan aidon oloinen blogi näiden henkilöbrändien joukossa. 👍

 2. M. sanoo:

  Kiitos sulle näistä vuosista! Oot ollu aina ihan huippu ja aito bloggaaja :) Toivottavasti löydät ittelle mieluisan tavan jatkaa tai olla jatkamatta.

 3. Roosa sanoo:

  Heippa, oon seuraillu sua about alusta asti. Sulla on persoonallinen tyyli pukeutua ja kirjoittaa. Kiitos inspiraatioista ja toivottavasti tavalla tai toisella pääsee vielä lukemaan kirjoituksiasi 💙

  • ia sanoo:

   Ihana kuulla! Joo toivotaan että tämä löytäis vielä jonkin uuden olomuodon, mulla tulee vielä ikävä tätä höpöttämistä :D

 4. Laura sanoo:

  Voi että, kiitos näistä blogivuosista! <3

  Oon seurannut sua ihan kajaaniajoista lähtien, ja säännöllisesti käyn selailemassa vanhempia postauksia joko nostalgian tai erityisesti ruokavinkkien perässä.

  Kiitos että ollaan lukijoina päästy seuraamaan sun elämää. Susta välittyy positiivinen ote elämään & sulla on ihana tyyli kirjoittaa myös tavallisista jutuista.

  Kaikkea hyvää <3.

  • ia sanoo:

   Kiitos itsellesi kun oot pysynyt matkassa noin hurjan pitkään! Tuli niin hyvä mieli sun sanoista, kiitos <3

 5. Nimetön sanoo:

  Olen 100 % samaa mieltä tuosta, että blogit olivat parhaimmillaan silloin kun ne olivat arkisia päiväkirjoja.

  Harmillinen juttu. Toivottavasti tekstejäsi pääsee vielä joskus lukemaan jotain kautta. Hyvää jatkoa sinulle.

  • ia sanoo:

   Joo, niin ne ajat muuttuu. Mutta kuka tietää, ehkä old school -bloggailu tekee vielä comebackin! :D

 6. Tiu sanoo:

  Oi että!Toki harmittaa hulluna,sikäli mikäli sinäkin lakkaat bloggaamasta.Oot yks niitä harvoja joita itse oon vuosia lukenut ja joka on näin pitkään kirjoitellut :) Samalla kuitenkin ymmärrän miksei tää ehkä enää niin tunnu samalta kuin ennen!
  Päädyitpä takaisin kirjoittamisen pariin kuukaden tai vaikka vuoden päästä niin kyllä minä ainakin käyn kurkkimassa mitä sitä on raapusteltu :) Kiitos tähän astisista jutuista,olen tykännyt kovin!
  Mahtavaa kesää sulle!

  • ia sanoo:

   Ihana kun käyt kurkkimassa <3 Ja kiitos kun oot lukenut tähän saakka, teidän sanat merkkaa kyllä paljon!

 7. Maija sanoo:

  Kiitoksia mukavista jutuista ja kuvista! Mukavaa kesää ja jatkoa!🙂

 8. ann sanoo:

  Moi! Tää on eka kommentti, mitä koskaan kirjoitan, mut oon seurannu tätä blogia suurin piirtein alusta asti, ja oot vieläkin yks harvoja ”vaikuttajia”, joita seuraan. Samastun moniin pohdintoihin, mitä oot täällä tuonut esille, ja lukisin mielelläni jatkossa myös tällaista ns. perinteistä tekstiä, mikäli vielä jollekin alustalle päädyt kirjoittamaan. Oot ihana ja symppis, kiitos myös sulle <3

  • ia sanoo:

   Aaw, ihana kun päädyit kommentoimaan! Sitä ei jotenkin edes osaa kuvitella mitään yleisöä tekemiselleen ennenkuin joku kommentoi jotain :D Jospa tämä vielä jonkin uudenlaisen olomuodon löytäisi!

 9. Villasukka sanoo:

  Kiitos kiitos kiitos!!

 10. Salkko sanoo:

  Lopetuspostausta jo vähän ”pelkäsin” kun näin ettei sua enää Indiedaysin sivuilta löytynyt, mutta nuo otsikon sulkeet näyttää hyvältä! Allekirjoitan täysin tuon kuvauksesi blogien ”kultavuosista” minkä perään huomaan kaipailevani aina välillä. Silloin tuntui aidosti siltä, että lueskeli jonkun kirjekaverin kertomuksia ja näki kuvien kautta pienen kurkistuksen toisen arkeen. Tuota aukkoa täyttää ehkä hiukan Instagramin Storyt, joskaan (ne omatkaan) tarinat ei aina näytä kyllä sitä tosiarkea.
  Kesälukemistoon tulee ehdottomasti vanhat postaukset, muuton yhteydessä kuukausi takaperin luinkin sun kotijutut jo lävitse :-) Valtava kiitos sinulle kaikista teksteistä, kuvista, ajatuksista ja ihanista vastauksista kommentteihin näiden vuosien aikana <3

  • ia sanoo:

   Voi Salkko! Kiitos kaikista sun kommenteista näiden vuosien varrella <3 Harmittaa kun ite oon tosi nynny IG storyjenkin suhteen kun nekin tuntuu muka jotenkin liian henkilökohtaisilta vaikka niitä muilta mielelläni katselenkin :D Kiva jos vanhat jutut jaksaa vielä viihdyttää, ihana kuulla että joku mun teksteihin palaakin heh. Kaikkea hyvää sulle, törmäillään vielä jossain formaatissa :)

 11. Ziru sanoo:

  Sun blogi on ainoa, joten on jaksanut vielä viime vuosina seurata. Luulen että saan siis kiinni noista pohdinnoista, kuinka blogimaailma on muuttunut. Sun blogissa on aina viehättänyt kirjoitustyylisi sekä joku sellainen lämminhenkisyys – en nyt keksi riittävän kuvaavaa sanaa, mutta mulle susta ei oo koskaan välittynyt sellainen pintaliitobloggaaja, joka kirjoittelee juttuja rahan takia (vaikka paljon ns ”pinnallista” sisältöä täällä onkin, jos sellaiseksi esim asukuvat ym luetaan). Ehkä sun kirjoituksista vaan yksinkertaisesti välittyy se, että todella pidät kirjoittamisesta. Tai näin mä oon ainakin usein kokenut!
  Toivottavasti palaat vielä kirjoittamisen pariin tavalla tai toisella, ja kiitos näistä vuosista!😍

  • ia sanoo:

   Ihana jos sinne puolen on välittynyt mun aito halu nimenomaan kirjoittaa! Siitähän tässä on mulle ollut ennen kaikkea kysymys alusta lähtien :) Kiitos kun kommentoit, en kestä miten ihania ootte <3

 12. e sanoo:

  Hei!

  En ole tainnut koskaan kommenoida oikein mitään tässä vuosien varrella, mutta haluan nyt sanoa kiitos. Tätä blogia on tullut seurailtua yläasteajoista lähtien, eli sen päälle kymmenen vuotta – jossain vaiheessa teinivuosien jälkeen muiden blogien seuraaminen hiipui (luultavasti juurikin siinä vaiheessa, kun niistä alkoi tulla henkilöbrändien ulokkeita), mutta täällä on tullut säännöllisesti lueskeltua. Jotenkin sinun blogissasi on aina säilynyt tietty aitous, mikä ei ole hävinnyt jonnekin lukemattomien yhteistyöpostausten lomaan. Toivon että jossain vaiheessa kirjoittelusi jatkuu muodossa tai toisessa, sillä olet siinä oikeasti lahjakas :)

  Ja täytyy ehkä lähteä blogiarkistoon pienen nostalgiatripin merkeissä, oli siellä muuten sen verran kovaa asuinspiraatiota 8-luokan kieppeillä!

  • ia sanoo:

   Ihanasti sanottu 🥺 Mäkin haluan jatkaa kirjoittelua! Ehkä tämmöinen vähän pidempi luova tauko tekee näin monen vuoden jälkeen hyvääkin. Ja haha, never forget 10 vuoden takaiset rusetit ja silkkinauhat ja mitkävielä 😂😂

 13. Nimetön sanoo:

  Vielä täälä ollaan, sun blogi on ainoa mitä oon seurannu 🤩 ja melkeen 10 vuotta.. Sulla on kiva omanlaine tyyli kirjottaa ja ihania kuvia!
  Kivaa ja rentoa kesää sinne! 🌻☀️

 14. Saara sanoo:

  Hui, joko niin kauan on aikaa mennyt. Kiva on ollut sua seurata, mut ymmärrän kyllä fiiliksesi. Onneks on sentään insta.

  • ia sanoo:

   No niinpä?! Joo mä koitan alkaa vähän aktiivisemmaksi siellä instan puolella 😅

 15. Soina sanoo:

  Kaikkea hyvää sulle, kiitos näistä vuosista blogisi parissa <3

 16. Jennie sanoo:

  Kiva kuulla sinusta taas! Me lukijat ymmärrettään toki päätit jatkon kanssa miten vain. Ainakin minulle jolla ei oo ig:tä, sinun blogiin kurkkaaminen on ollut aina päivän parhaita juttuja. Minulle blogisi on ainakin tuonut illoa ja värriä. ☺️ Ollaan sammaa ikäluokkaa, niin hassusti tuntuu että tässä kasvetaan vähän yhdessä. Kaikkea hyvvää! ❤️

  • ia sanoo:

   Ihana kun oot jaksanut lukea mun juttuja! Kaikkea hyvvää <3 Pidetään Kainuun murre hengissä eiksni 😄

 17. Nilla sanoo:

  Voi härregyyd,oonko lukenut sun blogia jo yli 10 vuotta,! Wau❤️ Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat; ei blogien lukeminen oo enää niin kiinnostavaa nykyään juurikin tosta syystä. Kiitti sun aitoudelle ka söpölle blogille!

  • ia sanoo:

   No äläpä, en itekään tajua tuota kymmentä vuotta, niinku missä välissä?! :D Kiitos itsellesi kun oot lukenut <3

 18. Katariina sanoo:

  Sun postaukset ja sometustyyli on ihan parhaita! Just hyvää vaihtelua ja kai sit sitä old school bloggausta :D

 19. mmagic sanoo:

  Kiitos <3

 20. S sanoo:

  Hei ihanaa kun postasit tän, oon käynyt välillä katsomassa että onko tullut uusia postauksia, mut ymmärrän kyllä täysin! Oon lukenut sun blogia jo varmaan kymmenen vuotta ja komppaan aiempaa kommenttia, sulla on mahtava kirjoitustyyli ja jos joskus vielä jotain kirjoittelet niin mukana pysytään! :) Mukavaa ja rentouttavaa kesää! <3

  • ia sanoo:

   No hyvä että tulit vielä tämän lukemaan! Tuntui kyllä pahalta kun jätin tämän näinkin pitkäksi aikaa roikkumaan. Kiitos samaa sulle, ihana jos tuut tulevaisuudessakin kelkkaan :)

 21. Jokuvaanlukija sanoo:

  Voih, harmi että tekstiä on nyt odotettavissa harvemmin! Oot ainut bloggaaja, jota jaksan seurata, varmaan juurikin kun et ole henkilöbrändätty sisällöntuottaja 😁 Kiitos sinulle ihanasta blogista 🌼

 22. Outi sanoo:

  Oon seurannu sua melkein alusta asti, oot aina ollu mun lempibloggaajia. Ymmärrän hyvin jos et enää jaksa kirjottaa, mutta ite oisin kyllä jaksanu edelleen lukea. Olit mun tyyli-idoli sillon kun olin ite 15 v ja oot sitä edelleen nyt kymmenen vuotta myöhemmin. Ihana tää asu näissäkin kuvissa! Laitoin sut nyt sit seurattavaks instassa :) Kivaa kesää!

  • ia sanoo:

   Mä koitan julkaista niitä asuja siellä instankin puolella vähän enemmän! Niinkuin sanottua niin oikein mikään somekanava ei oo inspiroinut mua hetkeen, mutta kyllä mä tiedän, että niitä kuvaamisen- ja kirjoittamisenpuuskia vielä tulee :D

 23. Mimmu sanoo:

  Sua seurannut oon ihan teini-ikäisestä asti – nykyään olen 25v. Sun juttuja on ilo lukea ja ne on piristäneet vuosien varrella paljonkin. On kyllä vuodet vierineet ja maailma sekä bloggaaminenkin on muuttunut – tuntuu että kaikki brändätään ja kaupallistetaan. Sinusta paistaa edelleenkin se aitous ja se, mitä jäänyt blogimaailmassa kaipaamaan!🧡

  • ia sanoo:

   Ihana kun oot pysynyt mun matkassa niin pitkään! <3 Kiitos kauniista sanoista 🥺

 24. Perhoneito sanoo:

  Kiitos ettet vielä lyönyt viimeistä naulaa tähän värikkään pukeutumisen ja kevyiden juttujen arkkuun. Monta vuotta olen täällä käynyt nauttimassa kauniista kuvista ja sun jutuista. Toivottavasti vielä löydät sen tavan toimia täällä blogimaailmassa, joka sulle on paras ja luonnollisin. Mä pistän instan seuraukseen sillä välin. Mukavaa juhannista!

  • ia sanoo:

   Joo en mä pystynyt, pakko oli jättää takaovi raolleen! 😅 Kiitos sinä ihana, mukavaa juhannusta sinnekin <3

 25. Sanjana sanoo:

  Oih. ♥️
  Tää on ainut blogi, jota enää lukenut.
  Ymmärrän kyllä päätöksesi, ajat muuttuu ja ihmiset myös. Niinpä se on, että jokin, mikä tuntui omalta ja hyvältä 12 vuotta sitten, ei ehkä enää anna sitä samaa tai tunnu samalta.
  Valoa päiviisi, kiitos näistä +11 vuodesta mitä oon sua seurannut ja ihanaa kesää sulle 💕

  • ia sanoo:

   Voi Sanjana! Kiitos sulle näistä vuosista, aina oli kiva huomata kun sulta oli tullut kommentti <3 Ei kadoteta toisiamme :D Ihanaa kesää 💕

 26. Minttu sanoo:

  Oot paras <3

 27. Emmi sanoo:

  Voi ei! Olen seurannut sua alusta asti, ja sun tapa kirjoittaa on niin rakastettava. En tiedä ketään vastaavaa, vaikka paljon blogeja luenkin. Seuraan sua jatkossakin ig:ssä, joten en sano hyvästi. Heippa kuitenkin blogi-sinulle (ainakin hetkeksi?) ja kiitos kaikesta siitä vilpittömästä ilosta, jota olet tuottanut kirjoituksillasi <3

  • ia sanoo:

   Voi kiitos sinä ihana kauniista sanoista <3 Ja kiitos kun oot ollut matkassa niin pitkään! Jep, jospa nämä on vaan väliaikaisheipat :)

 28. Riikka sanoo:

  Hei! Älä lopeta. Kirjoita just silloin kun haluat ja mitä haluat. Minusta on vaan kiva, kun olet niin aito etkä aio myydä mitään. Itse en tykkää lukea niitä blogeja joiden tekijä elää sillä, koska niissä jotenkin haisee se tekeminen, että on pakko tuottaa tekstiä ja ujuttaa mainoksia väliin. Tee ihan omaa juttuasi, kiitos siitä 😍 t. Reilusti yli 10v seurannut

  • ia sanoo:

   Joo on siihen tekemiseen silloin vähän eri kulma jos se on pääasiallinen tulonlähde, se ei koskaan tuntunut omalta jutulta. Kiitos kun oot seurannut niin pitkään <3 Jospa täältä vielä jossain muodossa palataan! :)

 29. Iines sanoo:

  Moi! Kuulun niihin tyyppeihin, jotka on seurannut sua blogis alkuajoista lähtien ja joille kuulut niihin harvoihin (lue: ainoisiin) bloggaajiin, joita on jaksanut seurata vuodesta toiseen. Tämän pitäisi jo sinällään kertoa sulle, että sussa on jotakin erityistä. Je ne sais quoi. Mutta tämä ei toki edellytä sua pysymään kiinni blogimaailmassa, joka toki on ollut, kuten itsekin huomaat, uppoava laiva jo aika monta vuotta. Ei myöskään ole viitteitä siitä, että se olisi muuttumassa paremmaksi lähiaikoina. Ja jos blogin pitäminen on alkanut tuntua viime aikoina siltä, että se ottaa enemmän kuin antaa, lienee syytä tosiaan pitää taukoa niin kauan kuin vaikuttaa tarpeelliselta. Henkilökohtaisesti kiitän kaikista näistä vuosista, ja etenkin siitä inspiraatiosta, jota pieni teini-ikäinen itseni sai sinun tyylistäsi ja asenteestasi silloin vuonna nakki ja muusi kun päässäsi oli pääsi kokoinen rusetti ja mekkojen tuunaaminen kauluspaidoista oli asia. Tulen varmaan ikuisesti olemaan nostalginen näistä asioista. Olet jättänyt jäljen. Kiitos! <3

  • ia sanoo:

   Aaw, kiitos kun oot seurannut kaikki nää vuodet! Haha apua, kauluspaitamekot ja päänkokoiset rusetit never forget 😂😂😂 Tulipa harvinaisen hyvä mieli sun kommentista 💕

 30. Mai sanoo:

  Minäkin oon ollut menossa mukana ainakin kymmenen vuotta. Kiitos näistä vuosista, blogiasi on ollut ilo lukea. Toivottavasti sinusta kuuluu vielä joskus. Toivon sulle kaikkea parasta! ♥️😊

 31. Kesähessu sanoo:

  Kiitokset näistä kaikista vuosista ja kirjoituksista! Olet ollut käytännössä ainoa bloggari jota seurannut, sillä nykypäivän vaikuttajien myyntityrkytys on niin kaukana aidosta ja kuin jatkuvia mainoksia lukisi. Eiköhän tähän tule jonkin vuosien kuluttua taas muutos aidompaan, kun ihmiset kyllästyvät olemaan vaikuttamisen kohteita eli sanoisin että blogialusta tässä sopparin loppumisessa on se joka lopulta häviää. Sinun kirjoitukset on aina olleet lepohetki ja juurruttaneet hetkeen koska kirjoitat elämän tärkeimmistä asioista, eli arjen pienistä hyvistä hetkistä ja huomioista jotka tekevät elämän elämisen arvoiseksi (kappas voisikin puhua mindfulness-blogista :D ) Kiitokset näistä kirjoituksista ja ehkä kenties kohdataan jossain välissä jollain toisella alustalla :)

  • ia sanoo:

   Mindfulness-blogi kuulostaa oikein hyvältä :D Ja siis just tuossa olomuodossa mä rakastin kirjoittaa, niistä pienistä jutuista jotka tekee elämästä elämisen arvoista. Eikä sen aina tarvii olla jotain suurta ja ihmeellisiä, omistusasuntoja ja reissuja ja naimisiinmenoja. Ehkä me vielä kohdataan <3

 32. Kaisa sanoo:

  Oi voi. Olet ollut yksi niistä harvoista, joiden sisältöjä olen lukenut ja seurannut kauan. (Ehkä ihan alkuvaiheista asti? Vähän jo nuo muistikuvat hämärtyneet…) Aitous ja vahva visuaalisuus ovat viehättäneet vuodesta toiseen ja blogiasi on ollut aina ilo lukea. Kiitos! Olet tuonut paljon hyvää mieltä vuosien varrella! <3

  • ia sanoo:

   Kiitos sinä ihana! Apua, näitä lukiessa tulee olo että haluaako sitä nyt sittenkään pitää taukoa :D

 33. Outi sanoo:

  Jäin blogiisi koukkuun jossain siellä alkutaipaleella. Värikäs tyyli erityisesti kierrätyskeskuksen löydöillä höystettynä oli jotain lumoavaa. Autoit minua ymmärtämään, että vaatteet voivat tarkoittaa jotain muutakin kuin sinisiä farkkuja ja harmaata neuletta. Pari vuotta taisin siinä kerätä rohkeutta ennen kuin annoin pikkusormen värikkäille mekoille. Nyt ollaankin siinä tilanteessa, että työkaverit ovat nähneet minut housuissa viimeksi 6 vuotta sitten.

  Värikäs tyyli oli se ensiviehätys, mutta ihastuttava kirjoitustyyli on se liima, jonka vuoksi seuraaminen on jatkunut vuosia. Toivon todellakin, että perinteisille blogeille tulee uusi nousukausi. Kuvat ovat kivoja, mutta surettaa kyllä kirjallisen itseilmaisun hiipuminen. Ehkä vielä joskus. Ja käyn varmasti aina välillä toiveikkaana täällä vilkuilemassa.

  • ia sanoo:

   Siis mä en kestä näitä kommentteja! Jos mulla on ikinä huono päivä niin palaan kyllä lukemaan näitä <3 Jospa tuo kirjoittaminen/tekstimuodossa itsensäilmaisu vielä jossain kohtaa paluun tekee, nyt on oltu niin pitkään pelkkien kuvien ja tiktokkien sun muiden nopeiden visuaalisten ärsykkeiden keskellä. Jospa kohta tulisi taas trendiksi pysähtyä hetkeksi vaikka lukemaan :)

 34. Ode sanoo:

  Kiitos sinulle! Olen seurannut sinua alusta lähtien ja inspiroiduin sinusta niin paljon. Koen, että kasvoin sinun rinnallasi nuoresta aikuiseksi (olemme vielä saman ikäisiäkin). Säännöllisesti tulen katselemaan tänne, mitä ia:lle kuuluu 😊 Tuntuupa nyt haikealta.. Kaikkea hyvää sinulle!

  • ia sanoo:

   Apua, tässähän ihan herkistyy! Kiitos sinulle kauniista sanoista <3 Ja kaikkea hyvää!

 35. Pinja sanoo:

  Kymmenisen vuotta blogiasi lukeneena, tässä lopultakin ensimmäinen kommentti minulta :) Vaikutat aidolta, ihanalta tyypiltä. Kaikkea hyvää tulevaan ja etenkin suuri kiitos – blogisi on toiminut sekä vertaistukena että inspiraationa nämä kaikki vuodet!

  • ia sanoo:

   Jee, kiva kun päädyit kommentoimaan! ^_^ Ihana kuulla että oot pysynyt matkassa noin pitkään, kiitos itsellesi <3

Kommentoi